GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Gaveideer v

Gaver til enhver anledning

Om gaven er til deg selv, til de nybakte foreldrene eller til foreldre til småbarn, har vi her samlet noen forslag til gaver uten skadelige innholdsstoffer. Gå på oppdagelse blant våre utvalg av gaver som gleder, og gjør hverdagen lettere for både barn og voksne.

  • Barselsgave – Hva gir man til de nybakte foreldrene? Det kan ofte være vanskelig å finne den riktige, unike gaven som gleder den nye, eller den utvidede familien. På SunneSmokker har vi satt sammen noen forskjellige pakker med must-have artikler til de små.
  • Måltidssett – Til de litt større barna som skal begynne å lære å spise selv, har vi noen kule måltidssett som på hver deres måte hjelper barnet til å kunne selv.
  • Startsett – I et startsett eller i en grunnpakke får du et bredt utvalg av smokkeflasker med tilbehør i forskjellige størrelser, eller litt forskjellige smokker til de babyene som ennå ikke har valgt sin smokk… For ikke vær i tvil; Til slutt er det de som velger, hvis smokkeprosjektet skal lykkes.
  • Smokkepakke – Smokker med navn. Gi en gave til småbarnsforeldre - eller til deg selv - som ikke bare ser utrolig søt ut og er praktisk anvendelig, men som også gjør at du/barnets foreldre alltid vil kunne gjenkjenne smokken, f.eks. i barnehagen. Tilføy en morsom eller en søt tekst på smokken, for en mer personlig smokk når barnet er hjemme eller hos besteforeldre.