GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Skånesmokken Dentistar - Markedets beste smokk!

Skånesmokken Dentistar fra BabyNova er den mest revolusjonerende smokken på markedet for tiden. Gjennom det nye, unike og patenterende designet, som er utviklet i samarbeid med tannleger- er det normale trykket og presset mot ganen, kjeven og tennene redusert markant med opp til ca. 90 % i forhold til vanlige standard smokker. Dette forebygger skjeve tenner og sugebitt selv før de første tennene bryter fram.

Ut over dette er den også, som den første smokken i verden, blåstemplet som ”Tooth Friendly”. Smokken selges i både naturgummi og silikon i 5 flotte farger.

Dentistar reduserer trykket med 90%

Firmaet NovaCare, som står bak BabyNovas smokker, har utviklet denne unike type smokk, Dentistar. Målet var å skape en revolusjonerende smokk, som beskytter barnets bitt og tenner bedre enn noen annen smokk på markedet. Dette blev startskuddet på tre års intensivt samarbeid mellom BabyNova, en tannlege og en kjevekirurg, og resultatet er en helt unik og skånsom smokk: Skånesmokken, Dentistar.

Skånesmokkens unike nippel er ekstra tynn og den er utformet med en tannrille som sikrer at tenner og kjeve kan utvikle seg normalt. På grunn av Dentistars unike og patenterende design har det lykkes å redusere smokkens trykk og press mot gane, kjeve og tenner med opp til 90 % sammenlignet med vanlige standardsmokker. Sugedelens z-form gir tungen en mer naturlig plassering i munnen til barnet enn en standardsmokk.

Alt i alt er det her snakk om en smokk i utmerket tysk kvalitet, som gir maksimal sugekomfort, samtidig som den er skånsom for tenner og kjeve på et ytterst viktig utviklingsstadiet i barnets liv.

Skånesmokker med navn - din personlige smokk

SunneSmokker inngraverer navn på smokker med en UV-laser, som gir en glatt overflate som holder seg fin og ikke slites av. Den glatte overflaten minimerer også risikoen for bakterier.

Fordelen ved smokker med navn er, at du alltid kan gjenkjenne den smokken som hører til nettopp ditt barn. På denne måten unngår du forveksling av smokker i barnehager og på denne måten også unødvendig overførsel av bakterier fra et barn til et annet.

Skånesmokkens særlige karakteristika

  • Elegant, nytt og unikt design som er utviklet i samarbeide med tannlege og kjevekirurg
  • Nippelen er formet helt spesielt – den er ekstra tynn, samtidig med at det er fordypninger til tennene, slik at tenner og kjeve kan utvikle seg på normalt vis
  • Trykk og press mod gane, kjeve og tenner er redusert med opp til 90 % i forhold til andre standardsmokker, noe som betyr, at sugebitt og skjeve tenner forebygges før de første tennene viser seg
  • Testet av Ökotest med resultatet ”Sehr gut”
  • Fikk toppkarakterer av Forbruker- og Miljøstyrelsen
  • Bisfenol-A-frie materialer samt fri for parfyme, PVC, parabener, ftalater og alkohol
  • Oppfyller EU-standard EN 1400
  • Fås både i allergivennlig silikon og i ren naturgummi
Produseres i 5 flotte farger: hvit, rosa, lilla, gjennomsiktig lyseblå og mørkeblå.