GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

MAM Perfect - Tynnere og mykere enn noen andre smokker

Gjennom omfattende vitenskapelige og medisinske studier har man dokumentert en direkte sammenheng mellom utviklingen av tenner, kjeve, gane og bruken av smokk. Hvis smokken ikke gir tilstrekkelig plass til en naturlig og utvunget utvikling av knokler/tenner, kan det gi varige skader på tannstillingen.

Når du velger smokk, bør du derfor gå etter en smokk som reduserer presset mot gane, kjeve og tenner mest mulig. Jo tynnere sugedelen på smokken er, desto mindre trykk legger den mot gummene.

SunneSmokker anbefaler MAM Perfect på grunn av denne smokkens innovative og skånsomme design. Den primære grunnen til dette er den patenterende sugedelen, Dentoflex, hvor halsen er 60 % tynnere enn på en gjennomsnittlig silikonsmokk. Sugedelen er dessuten fremstilt i MAM's egen silikon, Silk Teat, som er tre ganger mykere enn vanlig silikon og derfor mer behagelig å suge på. Kombinasjonen av sugedelens ekstra smale hals og den ultra myke silikon, gir en smokk som er 4 ganger så fleksibel som andre smokker på markedet.

MAM Perfect-smokken er motivsmokker i lekkert design og den forhandles i 2 størrelser; 0-6 måneder og 6+ måneder.