GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Materiale v
Størrelse v
Form v
Nattsmokk v
Tannvennlig smokk v
Smokk type v
Volum v


BIBS klassiske runde smokker - Barnas favoritter

BIBS klassiske runde smokk i latex er vår mest solgte smokk, som den blir anbefalt av flere fødestuer og kiropraktorer.

   

BIBS serier - BIBS Colour, BIBS de Lux, BIBS Supreme og BIBS Night:

  • BIBS Loops er ringe til å hænge over barnevogn, cot, stellebord, lekegrind - bare fantasien setter grenser. BIBS er preget av god kvalitet og fasjonable farger. De matcher BIBS sutter, så det er rik mulighet til å blande nyanser og farger.
  • BIBS Colour selges i 4. stk. pakker, 2 stk. i pakket emballasje eller 1 stk. og er etter nylanseringen kommet i en enda bedre kvalitet enn tidligere. Smokkedelen produseres i Europa, og man kan både se og merke på skjoldet, og ringen at kvaliteten er blitt forbedret. BIBS Colour selges kun i Latex.
  • BIBS de Lux selges enkeltvis og i pakker a 4 stk. Det er en veldig flott kvalitetssmokk, som har et kraftig skjold og en fin finish. Man har mulighet for å gjøre smokken mer personlig ved å gravere barnets navn, eller en morsom tekst. BIBS de Lux selges både i latex og silikon.
  • BIBS Supreme symmetriske smokk er en klassiske smokk. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil
  • BIBS Night selges i 4-pakning eller 1-stk nattsmokk. BIBS Night nattsmokker har en selvlysende ring som kan sees i mørket av både foreldre og barnet selv.