GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Materiale v
Størrelse v
Form v
Nattsmokk v
Tannvennlig smokk v
Smokk type v
Volum v


Bibs klassiske runde smokker - Barnas favoritter

Bibs klassiske runde smokk i latex er vår mest solgte smokk, som den blir anbefalt av flere fødestuer og kiropraktorer.

   

Se Bibs fargevalg her:

      Bibs colour guide

   

   

Bibs anbefales til ammebarn - unngå smokkeforvirring

Bibs-smokken har den runde formen som anbefales til ammebarn, og spesielt Bibs-smokken har fått mange anbefalinger fra fagfolk dels grunnet av dens gode evne til å understøtte ammingen, da den både styrker viktige muskler i tungen, samt dens måte som støtter den korrekte sutteteknikken.

   

Størrelsesoversikt og veiledning fra produsenten:

Bibs serien føres i 3 forkjellige str. men vores erfaring er at str. 2 passer til de fleste barn i den alminnelige smokkeladeren. Nippelen skal være passelig lang for å stimulere sutterefleksen, og våre erfaringer sier at str. 2 passer til de fleste barn, både de litt yngre og de litt eldre enn de anbefalte 6+ mnd.
Vi anbefaler at man starter og slutter med str. 2, og kun skifter hvis barnet ikke vil ta denne størrelsen.

  • Str. 1 Str. 1 er smal i halsen, og nippelen er, kort ca. 26 mm, til de mindre barna. Beregnet til barn i alderen 0-6 mnd.
  • Str. 2 Str. 2 er smal i halsen, og nippelen er lengre, ca 30 mm i latex og ca 27 mm i silikon, til de litt større barna. Beregnet til barn i alderen 6+ mnd. 
  • Str. 3 Str. 3 er bredere i halsen, og nippelen er på ca. 33 mm til de store barna. Beregnet til barn i alderen 18+ mnd.Vedlikehold av Bibs smokker

Naturgummi endrer størrelse over tid og ved bruk, da det er et elastisk materiale fra naturen. Vi anbefaler derfor at man tilbyr barnet flere Bibs-smokker, så de ikke utvides for mye. Dersom dette skjer vil nye Bibs-smokker se mindre ut enn den gamle barnet bruker, og det kan bli vanskelig for barnet å ta imot nye smokker.

Vi anbefaler å oppbevarer naturgummiskommer mørkt og tørt, inntil de tas i bruk. Når man begynner å tilby barnet smokken anbefaler vi at de skiftes ut hver 6. uke. Du kan lese mer rundt emnet her:

https://sunnesmokker.no/blog/smokker-og-babyartikler/hvor-ofte-bor-jeg-skifte-ut-barnet-mitt-sine-smokker

   

Bibs serier - Bibs Colour, Bibs de Lux og Bibs Night:

Bibs Colour selges i 4. stk. pakker, 2 stk. i pakket emballasje eller 1 stk. og er etter nylanseringen kommet i en enda bedre kvalitet enn tidligere. Smokkedelen produseres i Europa, og man kan både se og merke på skjoldet, og ringen at kvaliteten er blitt forbedret. Bibs Colour selges kun i Latex.

Bibs de Lux selges enkeltvis og i pakker a 4 stk. Det er en veldig flott kvalitetssmokk, som har et kraftig skjold og en fin finish. Man har mulighet for å gjøre smokken mer personlig ved å gravere barnets navn, eller en morsom tekst. Bibs de Lux selges både i latex og silikon.

Bibs Night Colour selges i 4-pakning med enten 1 stk., eller 2-stk nattsmokk. De resterende er almindelige bibs Colour smokker. Bibs nattsmokker har en selvlysende ring som kan sees i mørket av både foreldre og barnet selv.