GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Aldersgruppe v
Nattsmokk v
Variant v
Volum v


Den originale MAM smokk - elsket av barn over hele verden

Disse lekre silikon smokker stammer fra MAM’s klassiske serie af motivsmokker. Smokkene er ortodontisk og symmetrisk formet. Dette sikrer en super passform – også selvom smokken skulle være snudd opp ned..

Selve sugedelen er fremstillet af MAM’s egen, patenterede silikon, Silk Teat. Silk Teat er tre ganger mykere og mer elastisk enn almindelig silikon, og føles fløyelsbløt for ditt barn å suge på. Derfor virker den også mer naturlig enn almindelige silikonsmokker. Silk Teat har alle selvfølgelig også, alle de kvaliteter som almindelig silikon har. Dette gir en smokk med en høy varmetolleranse, som er lett å rengjøre. Silikon er utroligt velegnet til spedbarnssmokker, som skal steriliseres  ofte og utsettes for høye tempraturer.

Skjoldet har store lufthuller og knopper  på undersiden for å sikre god ventilasjon av barnets utsatte hud omkring munden. Det er lett buet, så presset minimeres på grund av den jevne fordeling av smokkens  press mot kjeven. Smokkene kommer i en praktisk sterilisatorboks, som gjør det lett og raskt for deg å sterilisere dem i mikroovnen (veiledning medfølger).