GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Babyprodukter v

  

Mushie & Co. - elsket av både mor og baby

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsmerke fra USA med føttene solid plantet i den danske jorda. Merket ble startet av en ytterst lidenskapelig mor (Mushie) og hennes mann da de ventet sitt første barn. Mushie ønsket å gi sin baby de beste produktene på markedet, men ble dessverre litt skuffet over utvalget: Hvor var produktene, som oppfylte hennes høye krav til både sikkerhet, innholdsstoffer, funksjon og et lekkert design?

  

Mushie forelsket seg raskt i danskproduserte produkter. Delvis pga. den danske designtradisjonen med å forene materialer, form og funksjon, men også fordi mange av de danske virksomhetene hun var i kontakt med, produserer med omtanke for både mennesker og miljø. Sammen med sin mann fikk hun brakt danske produkter til det amerikanske markedet. Dette ble startskuddet for merket Mushie.

  

I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lekker kvalitet. Produktene er laget av bærekraftige og miljøvennlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – helt i dansk designs ånd.

  

Skjønne produkter som er elsket av både mor og baby.