GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Materiale v
Form v
Nattsmokk v
Tannvennlige smokk v
Smokk type v
Samlingen v

Anatomiske Smokker

Anatomiske smokker er laget med ventil som sørger for at luften presses ut, og derfor avlaster barnets gane, kjeve, tannkjøtt/tenner og minsker risikoen for skjeve tenner og skjevt bitt. Skjoldet er skånsomt buet og utstyrt med lufthuller slik at området rundt munnen bliver godt ventilert, noe som kan minimere irritert hud.

Dessuten er de forsynet med et lite håndtak, som gjør det lettere for barnet selv å ta den ut og inn av munnen. Barnet kan bruke denne slags smokker rett fra fødselen, og fram til barnet skal vennes av med den igjen.
 
Vi selger anatomiske smokker av merkene BabyNova, Dentistar, Difrax og Nip. 


BabyNova Dentistar

BabyNova's beste og mest skånsomme smokk, Dentistar, er en avansert utgave av den klassiske anatomiske smokken. Annet enn at være anatomisk formet har sugedelen en innovativ hals som er smalere enn noen andre smokker på markedet. Ettersom halsen samtidig er vinklet slik at den avlaster presset på tannstillingen med 90% sammenlignet med vanlige smokker, er dette vår mest skånsomme smokk.

Anatomisk smokk fra BabyNova

Den anatomiske smokk fra BabyNova er en klassisk smokk laget av de beste materialene. Smokken er formet ortodontisk, noe som betyr at den passer til barnets munn og munnhule. Akkurat som BabyNovas andre smokketyper er også denne anatomiske smokken i en kvalitet for seg selv. Dette gjør at den har EU-standard EN 1400-godkjennelsen, som er en garanti for at kvalitet, holdbarhet, funksjonalitet og ikke minst at miljø er overholdt.

Anatomisk smokk fra Nip

Tyske Nip's klassiske smokk, formet anatomisk, er en ventilsmokk. Det betyr at risikoen for å utvikle sugebitt reduseres ettersom luften fra smokken presses ut. Skjoldet buer mykt mot ansiktet og den har plass til nesen.

Fakta om Anatomiske smokker

  • Smokken har et skånsomt buet skjold, noe som både gir plass til barnets nese og minimerer hudirritasjoner
  • Det er en ventilsmokk, noe som betyr at luften kan presses ut av sugedelen. Dermed forminskes risikoen for å utvikle sugebitt 
  • På fronten er det montert en liten ring som barnet kan bruke til lek og smokkesnor
  • Nippelen fås i allergivennlig naturgummi eller silikon
  • Den anatomiske smokken inneholder naturligvis ikke Bifenol-A, ftalater, PVC, parabener, alkohol og parfyme
  • SunneSmokker selger også anatomiske smokker i silikon i størrelse 1, som dekker fra alderen 0-3 måneder

Ønsker du navn på den anatomiske smokken?

Med spesialtekst på smokken er det slutt på å få forbyttet barnet ditt sine smokker med andres. Alle våre anatomiske smokker kan uten ytterligere betaling fås med en unik tekst eller navn inngravert. Du skal bare oppgi hvilken tekst du ønsker når du bestiller en anatomisk smokk.
Merk deg: Når fremstillingen har begynt yter SunneSmokker ingen angrerett på spesialfremstilte smokker.