GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Symmetriske Smokker - ligger alltid korrekt i munnen

Den symmetriske smokken er den klassiske smokken, som har vært brukt i flere år. Den store fordelen ved denne smokken er at den alltid ligger korrekt i munnen ettersom den ikke kan ligge feil - samtidig med at det er en ventilsmokk som forminsker sugebitt. Smokken selges i både naturgummi og silikon. Om det skal være naturgummi eller silikon er en smakssak - silikon er et syntetisk og dermed et rent produkt, mens naturgummi er et naturmateriale fra gummitreet, som er meget elastisk. 
 
Vi selger symmetriske smokker fra BabyNova, Difrax, MAM og Phillips AVENT. Alle de tre merkene er av høyeste kvalitet og formgivning, samme som materialevalg, er utviklet med barnets sunnhet og velvære i fokus.Symmetrisk Philips AVENT smokk

Phillips AVENT’s symmetriske smokker fås enten med søte motiver trykt på eller med inngravert navn/tekst. Disse smokker selges kun i silikon. Smokkene passer babyer fra 6-18 måneder.

Symmetrisk BabyNova smokk

BabyNovas smokker kan fås i både naturgummi og i silikon. BabyNovas smokker kan du dessuten få med inngravert navn eller en søt liten tekst uten ytterligere betaling. Disse smokker selges i str. 2 og er dermed beregnet til barn i alderen 3-36 måneder.  

Symmetriske smokker fra MAM

Alle MAM smokker er symmetriske i deres form og representerer på dette vis en helt klassisk smokketype. MAM smokker er dog meget mere, og hver smokkemodell har unike kvaliteter. SunneSmokker fører alt fra MAM's mest tannvennlige smokk, MAM Perfect, til den hudvennlige MAM Air, den klassiske MAM Original og MAM Start - smokken til de nyfødte.