GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Smokker i Silikon

Silikon er et syntetisk materiale. Det er industrielt fremstilt og markedets mest allergivennlige materiale. Det er 100% uten BPA, PVC og ftalater. Silikonsmokker er lett å kjenne igjen ettersom materialet er klart og gjennomsiktig. 

SunneSmokker selger silikonsmokker fra flere forskjellige anerkjente produsenter. Herunder kan vi bl.a. tilby Skånesmokken Dentistar, symmetriske eller anatomiske silikonsmokker fra BabyNovaPerfectStart og Original fra MAM, alle Philips AVENT´s smokker,, og anatomiske silikonsmokker fra Tolico.Silikonets egenskaper

  • Allergivennlig silikon - Silikon er det mest allergivennlige materialet man kan lage smokker av. Silikonet, som smokkene produseres i brukes også i medisinalindustrien og fødevareindustrien. Vi har ikke kjennskap til eksempler på barn, som har fått latexallergi som følge av å bruke naturgummismokker, men da silikon er et mer allergivennlig materiale, anbefaler vi alltid, at du - hvis barnet ditt har økt risiko for at utvikle allergi - bruker silikonsmokker.
  • Hygienisk materiale - En klar fordel ved å bruke silikonsmokker er materialets høye varmetoleranse. På grunn av dette tar silikonsmokker - i motsetning til smokker av naturgummi - ikke skade av de mange varmepåvirkninger som smokker utsettes for gjennom koking og sterilisering. Derfor er silikonsmokker ytterst velegnet til spedbarn som enda ikke har et fullt utviklet immunsystem ettersom smokkene bedre tåler de hyppige og nødvendige steriliseringene.
  • Uten smak og lukt - Da det er et smaks- og luktfritt produkt er det velegnet til barn som ikke liker naturgummi pga. lukt og smak.
  • Mister ikke form - Silikon bevarer den samme formen gjennom hele smokkens levetid, hvor ved en naturgummismokken vil du oppleve at den med tiden vil kunne miste litt av formen sin.

Bruk

Selv om silikonsmokker er meget holdbare anbefaler vi, av hygieniske årsaker, at du som tommelfingerregel skifter ut smokken etter 4-6 uker - uansett om den er av silikon eller naturgummi.
Vi anbefaler dessuten at du alltid sjekker smokken for eventuelle rifter/bittskader før bruk.