GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

Filter

Materiale v
Aldersgruppe v
Nattsmokk v
Tannvennlige smokk v
Smokk type v
Samlingen v

Smokker i Naturgummi

Naturgummi er et naturprodukt som stammer fra gummitreet. Gummitreets saft - latexmelk - utvinnes og forarbeides til ferdig naturgummi. Du kan alltid kjenne igjen en naturgummismokk på sugedelens gulbrune farge. Smokker i naturgummi er veldig myke, elastiske og behagelige å suge på.

SunneSmokker selger naturgummismokker i forskjellige merker og modeller, herunder finner du bl.a. skånesmokken Dentistar fra BabyNova, Anatomiske og symmetriske BabyNova smokker, MAM Air og MAM original, men også smokker fra danske Tolico - Alle i naturgummi, selvfølgelig. Naturgummismokkens egenskaper

  • En naturlig følelse - På grunn av naturgummiens myke og elastiske konsistens føles det trygt, behagelig og naturlig for barnet ditt å suge på. 
  • Mere rivefast enn silikon - En klar fordel ved naturgummi er at det er vanskeligere å bite i stykker enn f.eks. silikon. Dette fordi materialet er mykere og mer elastisk. Har barnet ditt fått sine første tenner og har du problemer med at silikonsmokken bites i stykker, anbefaler vi at du skifter til en naturgummismokk.
  • Naturlig produkt - Naturgummi er et naturlig materiale.
  • Lav varmetoleranse - I motsetning til silikon, eldes naturgummi over tid. Det er især varmepåvirkning fra f.eks. sterilisering som belaster smokken. Naturgummismokker bør ikke legges i en vinduskarm og eksponeres for sollys ettersom dette vil få de til at eldes før tid. Du bør skifte ut naturgummismokkene når materialet begynner å endre seg - f.eks. ved at det blir mørkere eller mer klebrig. Når naturgummismokken eldes mister de dessuten elastisiteten og blir lettere å bite i stykker.

Er naturgummi og latex det samme?

Ja, det er det. Begge ord beskriver det samme materialet og det er ingen forskjell på de. Hos SunneSmokker har vi valgt å bruke ordet naturgummi for å markere at det er snakk om et naturlig materiale.

Bruk

Vi anbefaler at du alltid sjekker smokken før bruk - uansett om barnet ditt bruker naturgummi eller silikon.

Selv om naturgummismokken ser fin ut bør du av sikkerhetsmessige og hygieniske grunner aldri bruke en smokk lenger enn 4-6 uker.

Alle våre smokker i naturgummi er testet og godkjent slik at du kan være sikker på at de overholder europeiske lover og standarder for innhold av skadelige eller allergifremkallende stoffer.
Vi har inn til videre aldri hørt om et eksempel på at et barn skal ha utviklet latexallergi som følge av bruken av naturgummismokker. For en sikkerhets skyld anbefaler vi likevel at barn med forhøyet risiko for allergi bruker smokker i silikon ettersom silikon er markedets mest allergivennlige materiale.