GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

BIBS LATEX RUNDE SMOKKER I STR. 1

Har du forelsket deg i en bestemt farge? Da kan du velge blant våre single colour varianter. I hver av disse pakkene har vi samlet våre mest etterspurte farger i pakker med 4 stk. runde Colour smokker i samme fargenyanse.

Smokkene er alle runde BIBS latex smokker i str. 0 - 6 mnd. BIBS Colour er velkjente BIBS smokker, men i en ny og forbedret utgave hvor du får alle de klassiske kvalitetene som har gjort smokken så populær, men nå utført i bedre materialer og mere slitesterkt design.

Runde smokker er kjent for å føles naturlige for barn å suge på. Den runde formen stimulerer sugerefleksen og gir en god trygghetsfølelse. I tillegg har mange barn lettere for å holde smokken i munnen.

Sugedelen er i latex som er et 100% naturlig materiale som stammer fra gummitreet. Latex føles blødt og behagelig, samtidig som det er vanskeligere å bite i stykker enn silikon. Latexsmokker er derfor vellegnede til barns om gjerne vil tygge på smokken.

Skjoldet er rundt og fordi det bøyer lett vekk fra huden, gir det en god lufttilførsel. Huden rundt munnen er alltid utsatt, og er fuktig hud miljø kan medføre både irritasjon og sopp.

Derfor er denne smokken velegnet til barn med ømfintlig hud.

 • Bibs Single colour - variantene med referanse navn: Bibs Single colour får du i 4 ensfargede smokker i str. 1.
 • Bibs Ocean - Variantene med referanse navn: Bibs Ocean får du en mix av forskjellige fargede smokker i str. 1. Inspirert av havets flotte fargespill.
 • Bibs Small Nature - Variantene med referanse navn: Bibs Nature får du en mix av forskjellige fargede smokker i str. 1. Inspirert av naturens farger.

Bibs fåes i mange farger. For å hjelpe deg med å skille dem fra hverandre har sunnesmokker laget en oversikt over fargene. Vi anbefaler at du kikker på oversikten, da bla. de grå smokkene kan se noe blåaktige ut på noen skjermer (Cloud, Iron og smoke).

Farge guide - Bibs verden av farger her:

Bibs farge guide

Ønskes en nattsmokk i str. 1 henviser vi til et annet varekort.

DU KAN FINNE BIBS COLOUR NIGHT I STR. 1 HER:

 Bibs Colour night i str. 1 Bibs Colour night i str. 1

  

Hvis du er interessert i å høre hvordan sunnesmokker oppbevarer Bibs smokkene, kan du lese “Håndtering av Bibs Colour hos sunnesmokker”:

https://sunnesmokker.no/content/35-haandtering-bibs

  

OBS! Sunnesmokker anbefaler kun Bibs str. 1 til barn som ikke vil ta Bibs str. 2. Barn som er under 6 mnd. men som trives med str. 2 anbefales å bruke Bibs str. 2.

  

Bibs smokkerpakker inkluderer:

 • 4 stk. smokker
Bibs Colour smokkerpakker spesielle funksjoner:
 • Modell: Bibs Colour
 • Produsent: Bibs
 • Alder: 0-6 mdr.
 • Type: Runde
 • Sugedel materiale: Latex
 • Skjold: Runde skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400

Runde smokker

Runde smokker er en klassisk smokktype med rundt, skjold vendt utover og en rund/kirsebærformet sugedel.

Noen barn foretrekker den runde smokken fremfor andre modeller. Dette skyldes at formen på den runde smokken minner mer om et bryst, og at de runde smokkene derfor stimulerer sugerefleksen bedre. Da formen virker mer naturlig å suge på, gir den runde smokken også en god følelse av trygghet og trøst når barnet har behov for dette.

En annen fordel ved de klassiske, runde smokkene er at mange barn har lettere ved å holde smokken inne i munnen. Derfor er runde smokker ofte velegnede, hvis smokken gjentakende faller ut av ditt barns munn.

Skjoldet sørger for en god luftventilasjon av huden, noe som minsker hudirritasjonen markant.

Bibs

Bibs er en dansk produsert serie av babyprodukter, som har vært på markedet i mer enn 30 år. Tolico danmark står bak produksjonen av Bibs serien, og har hovedkvarter i Hillerød i Danmark. Virksomheten ble grunnlagt i 1970, og har lenge vært den førende danske produsenten av smokker og andre babyartikler.

I 2015 fikk Tolico en ny eier, som har relansert Bibs serien i et nytt spennende design med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i toppklasse.

Bibs er utelukkende dansk, produsert av Tolico Danmark.

Manuals and Documentation from the manufacturer

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kalles, er et helt igjennom et naturlig materiale uten tilsettningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitreet og har en lett gjenkjennelig gulbrun farge.

Latex er mer elastisk enn silikon, hvilket gjør det mer bitefast og derfor mer motstandsdyktig for spisse melketenner. Det er derfor et velegnet materiale, til barn, som biter i smokken. Latex eldes og nedbrytes raskere enn silikon, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt. 

Please note that latex and silicone are not the same size.