GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Bibs de Lux (Shine) Latex str. 2 Runde Smokker - 4 stk.

Bibs

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

103,50 NOK

147,50 NOK

-30%

Runde Smokker med navn - Bibs med navn 4 stk.

Disse runde smokkene fra danske Bibs er smokker med lekker kvalitet. Vi har samlet en pakke med 4 smokker i de flotteste farger.

  

Den runde smokken er en helt klassisk smokk som er kjent - og elsker - av foreldre verden over, for å ha den formen som minner mest om en mors bryst. Noen barn finner derfor større trygghet og trøst i de runde smokkene, enn i andre modeller. En annen fordel ved de runde smokkene er at smokkedelens form er god til å stimulere barnets sugerefleks.

  

Sugedelen er fremstilt i latex. Latex - også kaldt naturgummi - er et 100% naturlig materiale som utvinnes av gummitreet. Latex er kjent for å være et bløtt og elastisk materiale som er behagelig for barnet å suge på. Samtidig er det vanskeligere å bite i stykker enn det silikon er. Selve skjoldet på den runnde smokken vender utover og er utstyrt med luftehull. Skjold som vender utover gir bedre luftsirkulasjon til huden rundt munnen, noe som gjør at overbelastet eller følsom hud avlastes.

  

Hvis du ønsker å få forskjellige tekster på smokkene, andre fargesammensetninger eller et annet antall enn 4 stk. henviser vi til kjøp av enkle smokker, men hvor man kan få mengderabatt ved kjøp av flere.

DU FINNER BIBS SMOKKER MED NAVN - 1 STK. HER:Bibs fåes i mange farger. For å hjelpe deg med å skille dem fra hverandre, harm på sunnesmokker laget en oversikt over fargene. Du finner dem på linken her:

Farge guide - Bibs verden av farger her:

Bibs farge guide

Bibs de Lux rund smokk med navn inneholder:

 • 4 stk. smokker
 • 4 stk. gratis indgravering
Bibs de Lux Runde Smokker spesielle funksjoner:
 • Dansk produsert smokker
 • Modell: Runde Smokker
 • Produsent: Bibs
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Runde smokker
 • Sugedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og utadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Runde smokker

Runde smokker er en klassisk smokktype med rundt, skjold vendt utover og en rund/kirsebærformet sugedel.

Noen barn foretrekker den runde smokken fremfor andre modeller. Dette skyldes at formen på den runde smokken minner mer om et bryst, og at de runde smokkene derfor stimulerer sugerefleksen bedre. Da formen virker mer naturlig å suge på, gir den runde smokken også en god følelse av trygghet og trøst når barnet har behov for dette.

En annen fordel ved de klassiske, runde smokkene er at mange barn har lettere ved å holde smokken inne i munnen. Derfor er runde smokker ofte velegnede, hvis smokken gjentakende faller ut av ditt barns munn.

Skjoldet sørger for en god luftventilasjon av huden, noe som minsker hudirritasjonen markant.

Bibs

Bibs er en dansk produsert serie av babyprodukter, som har vært på markedet i mer enn 30 år. Tolico danmark står bak produksjonen av Bibs serien, og har hovedkvarter i Hillerød i Danmark. Virksomheten ble grunnlagt i 1970, og har lenge vært den førende danske produsenten av smokker og andre babyartikler.

I 2015 fikk Tolico en ny eier, som har relansert Bibs serien i et nytt spennende design med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i toppklasse.

Bibs er utelukkende dansk, produsert av Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kalles, er et helt igjennom et naturlig materiale uten tilsettningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitreet og har en lett gjenkjennelig gulbrun farge.

Latex er mer elastisk enn silikon, hvilket gjør det mer bitefast og derfor mer motstandsdyktig for spisse melketenner. Det er derfor et velegnet materiale, til barn, som biter i smokken. Latex eldes og nedbrytes raskere enn silikon, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt. 

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter