GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

SOKKER MED NAVN - RUNDE SMOKKER I LATEX FRA DANSKE Bibs

Bibs de Lux er en kolleksjon av lekre, runde naturgummismokker i mange flotte farger.

Her er det snakk om en helt klassisk rund smokk i bløt og behagelig naturgummi. Smokken er fra den danske smokkefabrikkanten, Tolico, Danmarks førende smokkeprodusent. Tolico har valgt å lytte til forbrukerene og laget størrelsen på denne sugedelen lengre enn den siste modellen vi hadde. Sugedelen på denne modellen tilsvarer den klassiske gamle modellen.

Den bløte naturgummien som nippelen er utført i er ikke bare allergivenlig, den er også ytterst behagelig for barnet å suge på- Sugedelen er fremstilt i den beste naturgummien på markedet. Ventilen i den kirsebærformede nippelen sørger for at luften kan presses ut og presset på gane og tannkjøtt vil da reduseres. Herved minsker risikoen for smokkebitt - sammenliknet med smokker uten ventil.

Smokkens runde skjold buer lett vekk fra munnen for å sikre ventilasjonen av den ømfintlige babyhuden rundt munnen.

Smokken er utstyrt med en sikkerhetsring.

Merk deg: Når fremstillingen har begynt, yter SunneSmokker ingen angrerett på spesialfremstilte smokker.Bibs fåes i mange farger. For å hjelpe deg å skille dem fra hverandre ha sunnesmokker laget en oversikt over fargene.

Farge guide - Bibs verden av farger her:

Bibs farge guide

Bibs de Lux rund smokk med navn inneholder:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis indgravering
Bibs de Lux Runde Smokker spesielle funksjoner:
 • Dansk produsert smokker
 • Modell: Runde Smokker
 • Produsent: Bibs
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Runde smokker
 • Sugedel materiale: Latex
 • Skjold: Rundt og utadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Runde smokker

Runde smokker er en klassisk smokktype med rundt, skjold vendt utover og en rund/kirsebærformet sugedel.

Noen barn foretrekker den runde smokken fremfor andre modeller. Dette skyldes at formen på den runde smokken minner mer om et bryst, og at de runde smokkene derfor stimulerer sugerefleksen bedre. Da formen virker mer naturlig å suge på, gir den runde smokken også en god følelse av trygghet og trøst når barnet har behov for dette.

En annen fordel ved de klassiske, runde smokkene er at mange barn har lettere ved å holde smokken inne i munnen. Derfor er runde smokker ofte velegnede, hvis smokken gjentakende faller ut av ditt barns munn.

Skjoldet sørger for en god luftventilasjon av huden, noe som minsker hudirritasjonen markant.

Bibs

Bibs er en dansk produsert serie av babyprodukter, som har vært på markedet i mer enn 30 år. Tolico danmark står bak produksjonen av Bibs serien, og har hovedkvarter i Hillerød i Danmark. Virksomheten ble grunnlagt i 1970, og har lenge vært den førende danske produsenten av smokker og andre babyartikler.

I 2015 fikk Tolico en ny eier, som har relansert Bibs serien i et nytt spennende design med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i toppklasse.

Bibs er utelukkende dansk, produsert av Tolico Danmark.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kalles, er et helt igjennom et naturlig materiale uten tilsettningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitreet og har en lett gjenkjennelig gulbrun farge.

Latex er mer elastisk enn silikon, hvilket gjør det mer bitefast og derfor mer motstandsdyktig for spisse melketenner. Det er derfor et velegnet materiale, til barn, som biter i smokken. Latex eldes og nedbrytes raskere enn silikon, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt. 

Please note that latex and silicone are not the same size.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter