GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Bibs de Lux (New edition) Silikon str. 2 Rund Smokk one size - 1 stk.

Bibs

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

66,00 NOK

OBS! Vi gjør oppmerksom på at silikon niplene er mindre enn latex, og at det er sjeldent barn vil bruke både silikon og latex smokker.Volumrabatter - Bibs de Lux (New edition):

Kjøp 3 stk. og spar 7,50 NOK

Kjøp 6 stk. og spar 24,00 NOK

Kjøp 9 stk. og spar 36,00 NOK

Rabatten er trukket fra i kurven

Bibs de Lux (New edition) rund smokk med navn inneholder:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis indgravering
Bibs de Lux (New edition) Runde Smokker spesielle funksjoner:
 • Dansk produsert smokker
 • Modell: de Lux (New edition)
 • Produsent: Bibs
 • Alder: One size
 • Type: Runde smokker
 • Sugedel materiale: Silikon
 • Skjold: Rundt og utadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Runde smokker

Runde smokker er en klassisk smokktype med rundt, skjold vendt utover og en rund/kirsebærformet sugedel.

Noen barn foretrekker den runde smokken fremfor andre modeller. Dette skyldes at formen på den runde smokken minner mer om et bryst, og at de runde smokkene derfor stimulerer sugerefleksen bedre. Da formen virker mer naturlig å suge på, gir den runde smokken også en god følelse av trygghet og trøst når barnet har behov for dette.

En annen fordel ved de klassiske, runde smokkene er at mange barn har lettere ved å holde smokken inne i munnen. Derfor er runde smokker ofte velegnede, hvis smokken gjentakende faller ut av ditt barns munn.

Skjoldet sørger for en god luftventilasjon av huden, noe som minsker hudirritasjonen markant.

Bibs

Bibs er en dansk produsert serie av babyprodukter, som har vært på markedet i mer enn 30 år. Tolico danmark står bak produksjonen av Bibs serien, og har hovedkvarter i Hillerød i Danmark. Virksomheten ble grunnlagt i 1970, og har lenge vært den førende danske produsenten av smokker og andre babyartikler.

I 2015 fikk Tolico en ny eier, som har relansert Bibs serien i et nytt spennende design med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i toppklasse.

Bibs er utelukkende dansk, produsert av Tolico Danmark.

Silikon:

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet.  Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsiktige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utrolig lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er dessuten et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkne igjen og igen og igjen, uten at silikonen bliver skadet.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, fordi immunsystemet ennnå ikke er fult utviklet, og det derfor er særligt viktig å holde en høy hygieine.

Please note that latex and silicone are not the same size on the Bibs dummies.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter