GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
SunneSmokker.no – et sunt valg for barnet ditt

På en informasjonsside for nybakte foreldre leste jeg en dag om en nybakt mors frustrasjoner over skadelige og kreftfremkallende stoffer i smokker. Hvorfor putte BPA, PVC og ptalater i smokker til små barn? Det kunne jeg overhodet ikke se noen idé med – hvorfor utsette de små barna våres for stoffer, som kan føre til sykdom eller ubehag, når det kan unngås?

Jeg er selv mor til to skjønne barn – en jente og en gutt - og jeg kan tydelig huske hvordan det var som nybakt mor å skulle finne hode og hale i babyjungelen. Det er så mange forskjellige meninger om hva man kan – og især om hva man ikke kan. Jeg er opprinnelig udannet sosialrådgiver og har i mange år jobbet med handikappede eller syke barn. Med min erfaring følte jeg meg dratt mot dette problemet, og jeg satt meg ned for å undersøke det nærmere. Jeg fant fram til at det er veldig mange smokker, som inneholder stoffer, som antas å være kreftfremkallende. Heldigvis er det også flere smokkeprodusenter, som har tatt et standpunkt og utelukkende har valgt å produsere smokkene uten disse stoffene.

Som nybakt mor kan man umulig rekke å sette seg inn i alt. Derfor er grunntanken bak SunneSmokker.no at det skal være et sted hvor foreldre kan handle trygt slik at kreftene brukes på å finne veien rundt i resten av babyjungelen, eller på kvalitetstid med barnet ditt? Jeg bestemte meg for å lage en hjemmeside, SunneSmokker.no, som kun selge smokker uten BPA, PVC og ftalater, for å hjelpe andre foreldre med at treffe det sunne valget.
SunneSmokker.no blev stiftet i 2011.
 
De beste hilsner
Annette Jensen
Sunnesmokker.no