GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER

HÅNDTERING AV BIBS HOS SUNNESMOKKER.NO

Vi opplever stigende interesse angående vår håndtering av Bibs smokkene, og de forskjellige valgmulighetene vi tilbyr i nettbutikken.

Som standard har vi alltid kun solgt Bibs smokkene i pakker - og ikke enkeltvis, som vi ellers tilbyr med våre øvrige smokker. Bibs smokker har en sugedel i naturgummi, som er et naturlig materiale med en begrenset holdbarhet. Det tar skade av lys - og varmepåvirkning, og med en mer ru overflate gjør det at den lettere fanger opp støv og skitt som den kommer i nærheten av.

For å bevare holdbarheten på naturgummi-smokker har Sunnesmokker flere tiltak som sikrer forbrukeren at barnets smokk har vært oppbevart optimalt og skånsomt fra ankomst til sunnesmokkers lager, og til de er i hendene på kundene.

  

ANKOMST TIL SUNNESMOKKERS LAGER

Når Bibs smokkene annkommer fra grossisten, blir de levert i en lukket pappkasse med poser á 100 stk. Bibs smokker i hver, eller i forpakket emballasje med 2. stk Bibs smokker i hver. Kassen blir lagt på sunnesmokkers lager, og får tilført en mottakelsesdato, så vi har kontroll på hvor lenge Bibs smokkene har ligget på lageret.

Sunnesmokkers lager skiller seg litt fra normale, lager ved å ha optimale forhold for smokker. Da spessielt for naturgummismokkene som krever ekstra gode forhold, for å beholde deres gode, elastiske funksjon. Sunnesmokkers lager har derfor en fast temperatur både natt og dag, samt. sommer og vinter. I tillegg blir lageret holdt ekstra rent for støvfnugg og skitt, og hele lageret og pakkeområdet er avskjermet for direkte sollys.

   

BIBS COLOURSMOKKENE GJØRES KLAR FOR SALG PÅ SUNNESMOKKER.NO

Sunnesmokker har alltid tilbudt Bibs-smokkene i ferdige pakker, da vi mener det er den beste og billigste måten å håndtere Bibssmokkene på. Vi har likevel, på oppfordring fra kunder, valgt å imøtekomme behovet for mindre antall med mulighet for å selv velge farger.

Det er viktig å få frem at smokkene i de 3 forskjellige pakkene er helt like, og at det kun er innpakning og antall som er forskjellig.

   

BIBS COLOUR SMOKKER MED 4 STK. SMOKKER I GJENNLUKNINGSPOSER

Den billigste innkjøpsprisen er på Bibs smokker uten emballasje, og med våres 4 stk. pakker blir det pakket ca. 100 stk. av hver variant om gangen. Våre dyktige medarbeidere har en god rutine og system i pakkingen, og det tar ikke lang tid å pakke de 100. stk. Mens det pakkes blir alle smokkene gjennomgått for feil og mangler, og eventuelle fabrikkfeil blir frasortert.

Alle smokkene i de åpne posene blir pakket om til mindre poser med gjennlukningssysstem, til fordel for kundene som da kan ta i bruk 1 smokk, lukke posen og legge resten i en mørk skuff/skap eller liggende i et oppvarmet rom (gjerne romtemperatur). Ved stengning hos sunnesmokker blir posene lagt i en farget kasse, så de er beskyttet mot lys, varme og støvfnugg. Dette holder miljøpåvirkede feil til et minimum.

Glidelås pose med 4 stk. Bibs Colour smokker. Kjøp her!

  

BIBS COLOUR SMOKKER MED 2 STK. I FORPAKKET OG LUKKET EMBALLASJE

Bibs smokkene som ankommer i emballasje med 2 stk., krever ingen forpakning eller sortering for fabrikkfeil, og legges med en gang klar til forsendelse på det tempererte lageret.

Bibs smokkene i den lukkede emballasjen utmerker seg spesielt som gaver, men er litt dyrere enn Bibs smokkene med 4 stk. i gjennlukningsposer.

Blister pack med 2 stk. Bibs Colour smokker. Kjøp her!

   

BIBS COLOUR MIX & MATCH SMOKKER MED 1 STK. I LUKKEDE POSE

Med det nye tiltaket hos sunnesmokker.no Bibs Mix & match smokker, kan kundene selv bestemme hvilke farger de ønsker, og hvor mange smokker de ønsker å bestille. Det krever litt ekstra håndtering og oppmerksomhet, og er den dyreste måten å bestille Bibs Colour smokker hos sunnesmokker.no Hver farge blir pakket om fra 100 stk. poser til 10 poser med 10 stk i hver, for å beskytte latex smokkene best mulig. Samtidig blir alle smokkene gjennomgått for fabrikkfeil og etterfølgende legges posene i en farget kasse, så de er beskyttet mot lys, varme og støvfnugg.

Ved bestillinger av Bibs Mix & Match smokker legges kundenes valgte smokker i en pose og den lukkes. Prosedyren er mer tidkrevende pr. smokk, men ved kjøp av flere Mix & Match smokker utliknes tidsforbruket mer, og derfor gis det en stor rabatt, dersom man velger å kjøpe flere Bibs Mix & Match smokker.

Lukkede pose med den valgte Bibs Colour smokk. Kjøp her!

   

FORSENDELSE AV BIBS COLOUR SMOKKER FRA SUNNESMOKKER.NO

Alle Bibs Colour smokker ligger i en beskyttet pose eller emballasje, alt etter hva som er bestilt. De bestilte produktene blir samlet i en kraftig og slitesterk forsendelsespose i mørklagt plastikk, som lukker ute lys, og beskytter produktene på deres reise fra sunnesmokker til de enkelte kundene.

Orderer som behandles blir sendt samme dag, så smokkene er alltid under beskyttet forhold hos sunnesmokker.no.

   

Jeg håper det gir en ide rundt hvordan sunnesmokker håndterer Bibs Colour smokkene.

Hvis det er flere spørsmål til håndtering, eller noe annet du lurer på så er du alltids velkommen til å sende en mail, eller ringe til meg.

  

Beste hilsner

Annette