GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT 260 ml kopp med tut 12+ mnd. - 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

155,50 NOK

Philips AVENT Kopp med tut 260 ml til 12+ mnd.


Lekker tutekopp fra Philips AVENT med et søtt motiv i klassisk design.

Drikkekoppen er designet med den praktiske anvendelighet for øyet. Derfor er drikketuten dryppsikker og håndtaket formet slik at det er lett å holde koppen. Det følger dessuten med et lokk, som kan klikkes på – f.eks. under transport.

Koppen består av fire deler, som lett kan tas fra hverandre. Dette gjør den ytterst rengjøringsvennlig. Alle delene tåler sterilisering og oppvaskmaskin.

Drikkekoppen er fullt ut kompatibel med bl.a. Philips AVENT’s tåteflasker og oppbevaringsbegre med adapter.

De er fremstilt av materialer 100% uten BPA.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.