GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Bibs de Lux Night (Shine) Silikon str. 2 Rund Smokk - 1 stk.

Bibs

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

35,50 NOK

50,50 NOK

-30%

RUNDE SILIKON NATTSMOKKER MED NAVN

Bibs de Lux serien har utvidet sitt sortiment til også å inneholde nattsmokk. Denne serien heter: Bibs de Lux Night silikon, og henvender seg til de barna som bruker Bibs de Lux silikon smokker. Unikt for nettop denne nattsmokken er at du kan få den med navn, men at den skiller seg fra den alminnelige de Lux serien ved å ha en selvlysende ring som kan sees i mørket.

  

Nattsmokker han en praktisk funksjon til de barna som innimellom våkner om natten og gjerne vil ha smokken sin. Den lysende ringen viser veien uten at lyset må slås på, eller at det må famles rundt i mørket etter den. Smokken vil fort bli funnet, og det er større sjanse for at barnet raskere faller til søvn igjen, fordi barnet aldri våknet helt opp.

Denne er et perfekt supplement til de barna som bruker Bibs de Lux silikon smokker.

    

Bibs de Lux Night runde smokk med navn inneholder:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis indgravering
Bibs de Lux Night Runde Smokker spesielle funksjoner:
 • Dansk produsert smokker
 • Modell: Runde Smokker
 • Produsent: Bibs
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Runde smokker
 • Sugedel materiale: silikon
 • Skjold: Rundt og utadvendt
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Runde smokker

Runde smokker er en klassisk smokktype med rundt, skjold vendt utover og en rund/kirsebærformet sugedel.

Noen barn foretrekker den runde smokken fremfor andre modeller. Dette skyldes at formen på den runde smokken minner mer om et bryst, og at de runde smokkene derfor stimulerer sugerefleksen bedre. Da formen virker mer naturlig å suge på, gir den runde smokken også en god følelse av trygghet og trøst når barnet har behov for dette.

En annen fordel ved de klassiske, runde smokkene er at mange barn har lettere ved å holde smokken inne i munnen. Derfor er runde smokker ofte velegnede, hvis smokken gjentakende faller ut av ditt barns munn.

Skjoldet sørger for en god luftventilasjon av huden, noe som minsker hudirritasjonen markant.

Bibs

Bibs er en dansk produsert serie av babyprodukter, som har vært på markedet i mer enn 30 år. Tolico danmark står bak produksjonen av Bibs serien, og har hovedkvarter i Hillerød i Danmark. Virksomheten ble grunnlagt i 1970, og har lenge vært den førende danske produsenten av smokker og andre babyartikler.

I 2015 fikk Tolico en ny eier, som har relansert Bibs serien i et nytt spennende design med fokus på kvalitet, tidens trend og et design i toppklasse.

Bibs er utelukkende dansk, produsert av Tolico Danmark.

Silikon:

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet.  Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsiktige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utrolig lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er dessuten et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkne igjen og igen og igjen, uten at silikonen bliver skadet.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, fordi immunsystemet ennnå ikke er fult utviklet, og det derfor er særligt viktig å holde en høy hygieine.

Please note that latex and silicone are not the same size on the Bibs dummies.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter