GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Paciboo inkl BabyNova smokk med navn

Paciboo

Nytt produkt

224,50 NOK

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Paciboo

Paciboo is innovation and Danish design at its best!

The products are driven by the wish to soothe and comfort children, while simultaneously solving the challenge of pacifiers falling out the second the child drifts into sleep.

PaciBoo unites the best qualities of two highly treasured items: The traditional security blanket and the practical dummy holder.

These cuddly and fluffy dummy holders are designed by a Danish mother of two, Stephanie McPherson. 

The PaciBoo plush animals are developed for Stephanie’s own children, and hence she has carefully selected each and every material that goes into the production. PaciBoo plush animals are only made with the very best materials on the market - and they are all 100 % free from BPA, PVC and phthalates. The ring that fastens the dummy holder to the dummy is made of medical grade silicone.

PaciBoo plush holders are both hand- and machine washable.

Fødevarekvalifiseret silikon

Alle smokker og tåtesmokker fra Philips AVENT er fremstillet i fødevarekvalifiseret silikon. Dvs. de er laget av en silikon, som er godkjent til bruk til oppbevaring av fødevarer.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet.  Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsiktige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utrolige lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er dessuten et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen bliver beskadiget.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, fordi immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det derfor er særligt viktigt å holde en høy hygieine.