GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Dentistar Silikon str. 2 skånesmokk - 1 stk.

Dentistar

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

62,50 NOK

Dentistar er mer skånsom enn noen annen smokk!

Er du på utkikk etter markedets mest skånsomme smokk til ditt barn? Så skal du velge Dentistar!

Denne modell er med sugedel i latex og passer til barn fra 6 måneder eller når den første tann er brutt frem. Dentistar-smokken er utviklet i samarbeide med tannleger og kjevekirurger, og resultatet er en innovativ smokk, som reduserer presset mot gommer, gane og kjever med 90 % sammenlignet med almindelige smokker!

Sugedelens patenterede z-form speiler munnens form, og minskes skadeligt press fra smokken. Dentistar gir markant bedre plass til en naturlig og avslappet plasering av tungen, samtidig med at den integrerede tannrille motvirker skader på tannstillingen.

Skjoldet er anatomisk korrekt  formet, og fordeler presset mot gommene jevnt og skånsomt, samtidig med, at det sørger for en god ventilasjon av den sensitive huden omkring munnen.

Certificeret Tooth Friendly – Som den eneste smokk i verden!

Som den første smokk i verden er Dentistar blitt tildelt den internasjonalt anerkjendte utmerkelse, Tooth Friendly, av organisasjonen Tooth Friendly International. Dentistar annbefales af tannleger i hele verden.

BabyNova Dentistar smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis gravering
BabyNova Dentistar spesielle funksjoner:
 • Markedets mest tannvennlige smokk – reduserer presset med 90 %
 • Utviklet i samarbeide med tannleger og kjevekirurger
 • Modell: Dentistar
 • Produsent: BabyNova
 • Alder: +6 mnd.
 • Lengde: 30 mm.
 • Type: Anatomisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Anatomisk korrekt, sommerfuglformet skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Dentistar

Novatex er en tysk smokkprodusent. Produksjonen foregår i Tyskland, og produkterne er av ekstraordinært høy kvalitet. Når du køper en smokk fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den er fremstillet av de allerbeste materialer.

Novatex er særligt kjent for smokken Dentistar, som er den mest skånsomme smokk på markedet og den eneste smokk, som har fått tildelt mærkatet ”Tooth friendly” av den internationalt annerkjente organisasjon Tooth Friendly International. Dessuten forhandler vi også anatomiske og symmetriske smokker fra BabyNova.

SunneSmokker fører Novatexs smokker i silikon og naturgummi. Novatex annvender medicinsk silikon til deres silikonsmokker.

Alle Novatexs smokker kan inngraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter