GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

BabyNova silikon str. 2 Anatomiske smokker - 1 stk. - Blue

Baby Nova

7322-pack1

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

Anatomisk smokk med sugedel i medisinsk silikon

Denne anatomiske smokk i medisinsk silikon er fremstillet i BabyNovas velkjente, høye kvalitet og passer til barn fra 6 måneder.

Sugedelen er anatomisk formet, hvilket vil si at den speiler munnens form. Dette gir den en riktig god passform, som sikrer at smokken ligger godt i munnen, og minskes presset på kjeve og gommer. Formen sikrer også, at sugedelens press mod ganen reduseres, så der er bedre plass til tungen enn ved almindelige smokker.

Den medisinske silikon, som sugedelen er fremstillet i, er den reneste silikontype på markedet. Det er derfor snakk om en smokk, som ikke bare er lett at rengjøre, men også en smokk, der er særdeles allergivennlig.

Skjoldet er anatomisk formet, og presset fordeles derfor jevnt og skånsomt. For at minske irritasjon av huden fra et fuktig hudmiljø omkring munnen, er smokken utstyrt med ekstra mange lufthuller. Smokken er dessuten monteret med en praktisk sikkerhetsring, som gjør det lett for både deg og ditt barn å håntere smokken.

BabyNova Anatomisk smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis gravering
BabyNova Anatomisk smokk spesielle funksjoner:
 • Anatomisk korrekt form reduserer presset fra smokken
 • Modell: Anatomisk
 • Produsent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Baby Nova

BabyNova er en tysk smokkprodusent. Produksjonen foregår i Tyskland, og produkterne er av ekstraordinært høy kvalitet. Når du køper en smokk fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den er fremstillet av de allerbeste materialer.

SunneSmokker fører BabyNovas smokker i silikon og naturgummi. BabyNova annvender medicinsk silikon til deres silikonsmokker.

Alle BabyNovas smokker kan inngraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter