GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

BabyNova Latex str. 2 Anatomiske Smokker - 1 stk. - Pink

Baby Nova

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

Anatomisk smokk med sugedel i latex

Den anatomiske smokk fra BabyNova er en klassisk smokk laget av de beste materialer. Smokken her kan anvendes fra 6 måneders alderen. Akkurat som BabyNovas andre sugetyper er også denne anatomiske smokk i en kvalitet for seg.

Smokken er formet ortodontisk, hvilket betyr, at den passer til barnets munn og munnhule. Sugedelen er formet, så den gir ekstra plass til tungen, som derfor ligger i et avslappet og utvungent leie.

Fordi sugedelen er fremstillet i latex, føles smokken naturlig og tryg for ditt barn å suge på. Latex er et naturlig materiale, som stammer fra gummitreet. Det kan kjennes på sin karakteristiske, gulaktige farge, og det er et fleksibelt og bitefast materiale.

Skjoldet på denne anatomiske smokk, er anatomisk utformet, og derforer det designet til å fordele presset fra smokken best mulig. Det er dessuten utstyrt med ekstra lufthuller for å sikre en konstant luftsirkulation til den følsomme huden bak selv smokken. Smokken har monteret en sikkerhetsring. 

BabyNova Anatomisk smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis gravering
BabyNova Anatomisk smokk spesielle funksjoner:
 • Anatomisk korrekt form, som minimerer presset mot gane, gommer og kjeve
 • Modell: Anatomisk
 • Produsent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Sugedel materiale: Latex
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Baby Nova

BabyNova er en tysk smokkprodusent. Produksjonen foregår i Tyskland, og produktene er av eksteraordinær høy kvalitet. Når du kjøper en smokk fra BabyNova kan du være 100% sikker på at den er fremstilt av de aller beste materialene.

SunneSmokker fører BabyNovas smokker i silikon og naturgummi. BabyNova anvender medisinsk silikon til deres silikonsmokker.

Alle BabyNovas smokker kan inngraveres med navn eller en valgfri tekst.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kalles, er et helt igjennom et naturlig materiale uten tilsettningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitreet og har en lett gjenkjennelig gulbrun farge.

Latex er mer elastisk enn silikon, hvilket gjør det mer bitefast og derfor mer motstandsdyktig for spisse melketenner. Det er derfor et velegnet materiale, til barn, som biter i smokken. Latex eldes og nedbrytes raskere enn silikon, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt. 

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter