GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

BabyNova Silikon str. 1 Anatomiske Smokker - 1 stk.

Baby Nova

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

BabyNova Anatomisk smokk til spedbarn fra 0 til 6 mdr.

BabyNova er kjent for å produsere smokker i ekstraordinært god kvalitet, og denne anatomiske smokk med en sugedel i medisinsk silikon er bestemt ingen unntakelse!

Den anatomisk formet sugedel speiler munnens form, dette reduserer presset mod gommer og kjeve betydelig. Formen gir dessuten bedre tungefrihet og sikrer, at tungen kan plaseres i et naturlig og avslappet leie, uten at der legges et skadelig press på ganen.

Sugedelen er fremstillet i medisinsk silikon, som er det reneste og mest allergivennlige materiale, man kan anvende til spedbarnssmokker. Silikon har dessuten en høy varmetoleranse og er lett å rengjøre. Fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem, og derfor er det ekstra viktig å holde en god hygieine, er silikon et særlig velegnet materiale til spedbarnssmokker.

Skjoldet på denne smokk er anatomisk formet, og det følger ansiktets form i en myk bue. På denne måten fordeles presset mod kjever og gommer best mulig. Dette skjold er utstyrt med ekstra mange lufthuller for å gi en bedre luftsirkulasjon bak smokken og motvirke hudirritasjon. Smokken er dessuten utstyrt med en sikkerhetsring.

BabyNova Anatomisk smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis gravering
BabyNova Anatomisk smokk spesielle funksjoner:
 • Reduserer presset fra smokken ved å speile munnens form
 • Modell: Anatomisk
 • Produsent: BabyNova
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Baby Nova

BabyNova er en tysk smokkprodusent. Produksjonen foregår i Tyskland, og produkterne er av ekstraordinært høy kvalitet. Når du køper en smokk fra BabyNova, kan du være 100 % sikker på, at den er fremstillet av de allerbeste materialer.

SunneSmokker fører BabyNovas smokker i silikon og naturgummi. BabyNova annvender medicinsk silikon til deres silikonsmokker.

Alle BabyNovas smokker kan inngraveres med navn eller en valgfri tekst.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter