GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT I Love 0-6 mnd. Silikon Smokk 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

51,00 NOK

De søteste smokker til guldklumpen!

Philips AVENTs “I Love”-serie er ikke bare smokker i virkelig god kvalitet – det er også smokker med et usedvanlig søtt design!

Denne smokk er med et perfekt symmetrisk design, som gør at den hele tiden vender korrekt, også selvom smokken skulle vendes på hovedet. Da smokken samtidig er ortodontisk, understøtter dens form en normal utvikling af tannstilling, gane og kjever.

Smokken er som alle Philips AVENTs andre smokker laget av silikon, som - utover å være et allergivenlig materiale – holder lengere enn naturgummismokker og er uten lugt og smak. Materialevalget gjør dessuden smokkene lette å rengjøre, da de tåler gjentagne og hyppige skoldninger uten at silikonen foreldes.

Skjoldet er symmetrisk og har store lufthuller, hvilket sørger for at huden under smokken blir velventilert. Smokken er med sikkerhetsring, og det medfølger en beskyttelseshette med snaplås, som gjør det lett å holde smokken ren i perioden mellom rengjøring og bruk.

Philips AVENT I Love inneholder:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette 
Philips AVENT I Love særlige karakteristika:
 • Symmetrisk kvalitetsmokk med søte motiver
 • Model: I Love
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mnd.
 • Lengde: 27 mm.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Symmetrisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og ptalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Beskyttelseshette inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.