GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Freeflow 6-18 mnd. Silikon Smokk 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

51,00 NOK

Hudvennlig, symmetrisk og ortodontisk smokk med navn

Philips AVENT Freeflow er smokker i beste kvalitet. Smokken her er beregnet til barn fra 6 måneders alderen. Denne søte og lekre smokk er en navnesmokk, og du kan derfor peppe den ytterligere opp med en unik tekst, som du selv bestemmer. Inngravering er gratis.

Freeflow er en ortodontisk smokk, dette vil si, at den er designet med henblikk på å sikre en naturlig utvikling av gommer, gane og tannstilling.

Da smokken også er symmetrisk i sin utforming, skal du ikke bekymre dig om, den snur seg  – smokken kan ikke snus på hovedet i barnets munn, fordi det ikke er forskjell på ’opp’ og ’ned’. Sugedelen er i silikon som er meget behagelig for ditt barn, og ikke smaker eller lukter af noe.  Silikon er dessuten et allergivennlig materiale, som er lett å rengjøre.

Skjoldet er svakt buet og utformet med ekstra lufthuller, som øker sikkerheten for ditt barn, og den sarte hud i område omkring munnen ventileres, hvorfor risikoen for irritasjon minimeres. Kantene på det symmetriske Freeflow-skjoldet er runde, hvilket gir ditt barn en bløt og behagelig fornemmelse, når smokken anvendes. Freeflow er monteret med en sikkerhedsring. Smokken leveres med en hygienisk beskyttelseshette, som gjør det lett å holde smokken ren, når den ikke er i bruk eller under transport.

Philips AVENT I Love inneholder:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis indgravering
 • 1 stk. beskyttelseshette 
Philips AVENT Freeflow særlige karakteristika:
 • Særligt skånsom mot huden: Ekstra lufthuller og bløte, runde kanter
 • Modell: Freeflow
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: 6-18 mnd.
 • Lengde: 29 mm.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikone
 • Skjold: Symmetrisk med ekstra god luftsirkulasjon
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn
 • Beskyttelseshette inkludert

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter