GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Difrax Dental Newborn -2+2 mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Difrax

Nytt produkt

78,50 NOK

Markedets minste smokk til premature og nyfødte babyer

Difrax Dental Newborn smokken er vår minste smokk, og den er designet til å passe selv de allerminste babyansigter.

Både skjold og sugedel er designet til nyfødte og premature babyer i alderen -2 til +2 mdr.

Denne lekre smokk har en anatomisk formet sugedel, og den understøtter derfor en korrekt utvikling av gane og gommer. Sugedelen er utført i ekstra tynn silikon, hvilket gjør den mykere og mer behagelig for nyfødte at suge på. Silikon, som er et veldig velegnet materiale til spedbarnssmokker, fordi det er lett å sterilisere og ikke tar skade av varmepåvirkninger. Silikon er videre et materiale, som er lett å holde rent, hvilket især er viktigt for nyfødte og for tidligt fødte spedbarn, som ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem.

Det sommerfuglformede skjold fordeler presset fra smokken jevnt og korrekt, og sikrer samtidig rikelig plass til nesen – selv for de helt små ansigter. Skjoldet er designet til å sikre en god ventilasjon av huden rundt munnen og mindske irritasjoner. Den gode lufttilførsel skyldes både sommerfuglformen og lufthullene i skjoldet. Knoppen på skjoldet er designet, så du lett kan montere en smokkesnor.

Difrax Dental smokk inkluderer:

  • 1 stk. smokk
Difrax Dental Newborn spesielle funksjoner:
  • Vår allerminste smokk – designet til spedbarn og premature babyer
  • Modell: Dental
  • Producent: Difrax BV
  • Alder: -2 til +2 mdr.
  • Type: Anatomisk
  • Sugedel materiale: Silikon
  • Skjold: Sommerfuglform
  • 100% fri for BPA, PVC og ftalater
  • Godkjennelse: EN 1400

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Difrax

Det nederlandske firmaet Difrax produserer smokker som er designet til å stimulere og understøtte ditt barns utvikling. Difrax produserer, som den eneste smokkprodusenten, smokker hvor sugedelens tykkelse følger barnets tannstadie. Difrax smokker til de litt eldre barna er designet til barn som biter i smokken og de er derfor særdeles bitefaste.

Difrax smokker er kjennetegnet ved å være både funksjonelle og skånsomme. De er designet i lekre farger og er estetiske i sin form. Difrax føres i 5 forskjellige størrelser - alle i flotte design og farger.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.