GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Night 0-6 mnd. Silikon Nattsmokker 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

51,00 NOK

Slutt med å famle etter smokken i mørket med en nattsmokk fra Philips AVENT!

Denne lekre nattsmokk fra Philips AVENT er utstyrt med en unik sikkerhetsgripering, som lyser i mørke. Det eneste, du skal gjøre, er å utsette den for lys, før dere legger dere.

Smokken er ortodontisk formet, hvilket gir plass til en naturlig utformning af tannstilling, gane og gommer. Da smokken samtidig er symmetrisk, behøver du ikke tenke på, hvorvidt den ligger korrekt i munnen – her er det ingen forskjell på opp og ned.

Nattsmokkens sugedel er laget av allergivennlig silikon. Fordi silikonen er glatt og myk og uten lugtgener er den ytterst behagelig å suge på. Silikon er dessuden et materiale som er lett å rengjøre, og som tåler gjentagne varmepåvirkninger uten å bli skadet.

Skjoldet er symmetrisk og ortodontisk korrekt utformet. Det er utstyrt med lufthuller for å sikre en jevn ventilasjon av huden. Med Philips AVENTs nattsmokk følger dessuten en beskyttelseshette, som holder smokken hygienisk, når den ikke er i bruk.

Philips AVENT Night smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips AVENT Night smokk spesielle funksjoner:
 • Model: Night 
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Lengde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medicinsk Silikon
 • Skjold: Symmetrisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Natsmokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.