GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Mini Air Silikon 0-6 mnd. smokker - 2 stk.

MAM

Nytt produkt

108,50 NOK

MAM Mini Air – narresmokken til babyer med følsom hud

I denne pakke får du 2 lekre MAM Mini Air kvalitetssmokker i silikon med åpent skjold til barn i alderen 0 til 6 månder.

MAM Air er prisbelønnet fordi skoldet har et særlig hudvennlig design og er utviklet i tett samarbeide med barnetannleger. Det innovative med MAM Air smokken er kantens utformning, som på én gang minimerer kontaktflaten mellem skjold og hud, så luftsirkulasjonen økes, samtidig med at presset fordeles jevnt og skånsomt mod kjeve og gommer. MAM Air er derfor en smokk som er meget hudvennlig pga. de store lufthullene i skjoldet, og samtidig understøtter den en korrekt utvikling af kjeven.

Smokkens symmetriske form sikrer dessuten, at smokken alltid ligger korrekt i munnen på barnet. For å gi ditt barn en mer trygg og komfortabel opplevelse, er smokkedelen utført i MAM’s spesialutviklede Silk Teat silikon, som gjør at sugedelen er tre ganger mykere enn andre silikon smokker.

MAM Mini Air smokk inkluderer:

 • 2 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Mini Air spesielle funksjoner:
 • Markedets mest hudvennlige narresmokk – Letvekts skjold med opptimal ventilasjon for huden. Utviklet i samarbejde med barnetannleger
 • Modell: Mini Air
 • Produsent: MAM
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon
 • Skjold: Symmetrisk skjold med ekstra store lufthull
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.