GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Difrax Dental 18+ mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Difrax

Nytt produkt

62,50 NOK

Vælg Difrax Dental 18+, når ditt barn tygger smokkene i stykker

Denne Difrax Dental smokk til barn over 18 måneder er markedets suverænt mest robuste smokk. Hvis du har problemer med, at dit barn biter smokken i stykker, bør du prøve denne modellen. Sugedelen har en massiv kjerne og er fremstillet i silikon, den er derfor vanskelig å bite i stykker.

Difrax Dental er en serie av anatomiske smokker, som er designet til å være skånsomme mot kjever, gane og gommer, utført i lekkert kvalitetsdesign. Smokken er formet, så den speiler munnens form. Selve sugedelen gir plass til et naturlig tungeleie samtidig med at presset mot ganen avlastes. Silikon, som smokken er fremstillet i er et hygienisk og allergivennlig materiale.

Skjoldet er sommerfuglformet og følger skånsomt ansigtets kontur, hvilket gir en jevn fordeling av trykket. Smokken er utstyrt med en innovativ nopret sikkerhetsring, som gjør det lettere for ditt barn å gripe og fastholde smokken.

Hvis du etter å ha prøvet denne smokk, stadig opplever, at ditt barn kan tygge smokken i stykker, bør du helt unngå smokker og i stedet prøve med en bitering.

Difrax Dental smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
Difrax Dental 18+ spesielle funksjoner:
 • Markedets mest robuste smokk – massiv sugedel designet til barn, som biter smokken i stykker
 • Modell: Dental
 • Produsent: Difrax BV
 • Alder: +18 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Sugedel materiale: Silikon
 • Skjold: Sommerfuglform
 • Sikkerhetsring med easy-grip
 • 100% fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Difrax

Det nederlandske firmaet Difrax produserer smokker som er designet til å stimulere og understøtte ditt barns utvikling. Difrax produserer, som den eneste smokkprodusenten, smokker hvor sugedelens tykkelse følger barnets tannstadie. Difrax smokker til de litt eldre barna er designet til barn som biter i smokken og de er derfor særdeles bitefaste.

Difrax smokker er kjennetegnet ved å være både funksjonelle og skånsomme. De er designet i lekre farger og er estetiske i sin form. Difrax føres i 5 forskjellige størrelser - alle i flotte design og farger.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.