GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Difrax Dental 12+ mnd. Silikon Smokker - 1 stk.

Difrax

Nytt produkt

Difrax Dental 12+ til barn, som biter i smokken

Difrax fremstiller som det eneste merke smokker, hvor sugedelen følger munnens udviklingsstadie. Til barn over 12 mdr. er smokkene utstyrt med halvmassiv silikonsugedel. Dette gjør den mer motstandsdyktig overfor spisse melketenner og vanskeligere å bite i stykker enn almindelige silikonsmokker. Smokken er derfor velegnet til barn, som biter i smokken.

Difrax Dental smokken er en anatomisk formet smokk. Sugedelen speiler munnens form,  presset mot barnets kjeve, gane og gommer avlastes, samtidig med at smokken fremmer en korrekt utvikling av munnens muskulatur. Silikonen, som sugedelen er fremstillet i, er lett å rengjøre, allergivennlig og smaks- og luktneutral.

Skjoldet er sommerfuglformet og følger ansigtets form. På denne måte reduseres presset mod kjever og gommer. Smokken er dessuten utstyrt med lufthuller og formen sikrer en god ventilasjon av huden. Skjoldet er monteret med en sikkerhetsring med små knopper på grepet (easy-grip). Dette gjør det meget lettere for ditt barn å holde og håntere smokken selv – en praktisk detalje til barn som ’kan og vil selv’.

Difrax Dental smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
Difrax Dental  12+ spesielle funksjoner:
 • Halvmassiv sugedel i silikon – ekstra robust smokk til barn, som biter i smokken
 • Modell: Dental
 • Producent: Difrax BV
 • Alder: +12 mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Sugedel materiale: Silikon
 • Skjold: Sommerfuglform
 • Sikkerhetsring med easy-grip
 • 100% fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Difrax

Det nederlandske firmaet Difrax produserer smokker som er designet til å stimulere og understøtte ditt barns utvikling. Difrax produserer, som den eneste smokkprodusenten, smokker hvor sugedelens tykkelse følger barnets tannstadie. Difrax smokker til de litt eldre barna er designet til barn som biter i smokken og de er derfor særdeles bitefaste.

Difrax smokker er kjennetegnet ved å være både funksjonelle og skånsomme. De er designet i lekre farger og er estetiske i sin form. Difrax føres i 5 forskjellige størrelser - alle i flotte design og farger.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.