GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Difrax Dental 0-6 mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Difrax

Nytt produkt

78,50 NOK

Anatomisk silikonsmokk i flott design til babyer fra 0-6 mdr.

Difrax’ anatomiske smokk til babyer i alderen 0-6 måneder er designet til å være skånsom mot din babys gane, gommer og kjever.

Smokkens anatomiske form understøtter en korrekt utvikling av tannstillingen, og den stimulerer muskulaturen omkring gane, kjeve og tunge. Der er derfor snakk om en skånsom smokk, som minsker risikoen for fejl på tannstillingen  ved bruk av smokk betydelig. Sugedelen er i myk og allergivennlig silikon. Silikon er et rengjøringsvennlig materiale, og det er derfor særligt velegnet til nyfødte babyer, hvis immunforsvar ennå ikke er fullt utviklet.

Skjoldet er utstyrt med lufthuller, sommerfuglformet og designet til å sikre en jevn luftsirkulasjon omkring huden bak smokken. Et fuktig hudmiljø kan resultere i hudirritasjoner, og det er derfor vigtig at smokken gir plass til luftning av huden. Sommerfuglformen bevirker videre, at det legges et jevnt press fra smokken, hvilket minsker trykket mot gommer og kjeve. Skjoldet er dessuten formet med henblik på å sikre god plass til nesen, så den ikke trykkes og barnet kan puste fritt. Smokken kan lett monteres med en smokkesnor.

Difrax Dental smokk inkluderer:

  • 1 stk. smokk
Difrax Dental 0-6 mdr. spesielle funksjoner:
  • Anatomisk smokk i høy kvalitet og skånsomt design
  • Modell: Dental
  • Produsent: Difrax BV
  • Alder: 0 til 6 mdr.
  • Type: Anatomisk
  • Sugedel materiale: Silikon
  • Skjold: Sommerfuglform
  • 100% fri for BPA, PVC og ftalater
  • Godkjennelse: EN 1400

Anatomisk form

De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. De er utformet, så de speiler munnens form. Derfor reduseres trykket på kjeve, gane og tenner/tannkjøtt betydelig. Denne form minimerer risikoen for et skevt bitt eller tannstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er lett buet, så det følger ansigtets form for en jevn fordeling af presset. Det er lufthuller i skjoldet, som sikrer, at huden omkring munnen kan bli ventilert, og dermed unngå å bli for irritert. Dessuten er de alle forsynt med et lite håndtak, som gjør det lett for barnet selv å ta den inn og ut av munnen.

Difrax

Det nederlandske firmaet Difrax produserer smokker som er designet til å stimulere og understøtte ditt barns utvikling. Difrax produserer, som den eneste smokkprodusenten, smokker hvor sugedelens tykkelse følger barnets tannstadie. Difrax smokker til de litt eldre barna er designet til barn som biter i smokken og de er derfor særdeles bitefaste.

Difrax smokker er kjennetegnet ved å være både funksjonelle og skånsomme. De er designet i lekre farger og er estetiske i sin form. Difrax føres i 5 forskjellige størrelser - alle i flotte design og farger.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.