GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Mam Perfect Silikon 6+ mnd. Smokk - 1 stk.

MAM

Nytt produkt

86,50 NOK

MAM Perfect - Skånsom og tannvennlig i nydelig kvalitetsdesign

MAM Perfect er uten sammenligning den mest tannvennlige smokk fra MAM – og en af de suverent bedste smokker på markedet! Perfect-serien er utviklet i tett samarbeide med barnetannleger og spesialister i tannregulering. Resultatet er en særdeles skånsom smokk, som er designet til å understøtte en naturlig udvikling av barnets gane, kjeve, tenner og gommer.

Forskning på området har vist, at halsen på sugedelen har stor betydning for, hvor stort press som legges på gommer og kjever, når barnet suger. Jo tynnere halsen er, desto mindre press. MAM Perfect er derfor designet med en spesialutviklet sugedel, Dentoflex, hvor halsen er 60 % tynnere enn almindelige smokker. Fordi sugedelen samtidig er fremstillet i MAM’s egen, patenterete silikon, MAM Silk Teat, som er 3 x mykere enn almindelige silikon, er MAM Perfect smokken 4 x så fleksibel som almindelige smokker. Det er dermed snakk om en særdeles tannvennlig smokk!

Skjoldet på smokken er også designet med form og funksjon for øye. Formen følger ansigtet og bevirker at presset mod gommene fordeles jevnt og skånsomt. Skjoldet er utstyrt med store luftkanaler, som sikrer en god ventilasjon av den sensitive huden i munnregionen.

MAM Perfect leveres i en smart sterilisatorboks.

MAM Perfect smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Perfect spesielle funksjoner:
 • MAM’s mest tannvennlige og skånsomme smokk
 • Modell: Perfect
 • Produsent: MAM
 • Alder: 6+ mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.