GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Original Silikon 6+ mnd. smokker - 2 stk.

MAM

Nytt produkt

86,50 NOK

Den originale MAM smokk – til babyer fra 6 måneder

Disse lekre silikon smokker til barn over 6 måneder stammer fra MAM’s klassiske serie af motivsmokker og leveres i 2-pakk. Smokkene er ortodontisk og symmetrisk formet. Dette sikrer en super passform – også selvom smokken skulle være snudd opp ned..

Selve sugedelen er fremstillet af MAM’s egen, patenterede silikon, Silk Teat. Silk Teat er tre ganger mykere og mer elastisk enn almindelig silikon, og føles fløyelsbløt for ditt barn å suge på. Derfor virker den også mer naturlig enn almindelige silikonsmokker. Silk Teat har alle selvfølgelig også, alle de kvaliteter som almindelig silikon har. Dette gir en smokk med en høy varmetolleranse, som er lett å rengjøre. Silikon er utroligt velegnet til spedbarnssmokker, som skal steriliseres  ofte og utsettes for høye tempraturer.

Skjoldet har store lufthuller og knopper  på undersiden for å sikre god ventilasjon av barnets utsatte hud omkring munden. Det er lett buet, så presset minimeres på grund av den jevne fordeling av smokkens  press mot kjeven. Smokkene kommer i en praktisk sterilisatorboks, som gjør det lett og raskt for deg å sterilisere dem i mikroovnen (veiledning medfølger).

MAM Original smokk inkluderer:

 • 2 stk. smokker
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Original spesielle funksjoner:
 • Modell: Original
 • Produsent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.