GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Original Night 6+ mnd. Silikon Nattsmokker - 2 stk.

MAM

Nytt produkt

113,00 NOK

Original Night er lekre nattsmokker, som lyser opp i mørket takket være lyslagrende krystaller.

Knoppen er utstyrt med de søteste nattmotiver. Smokkene leveres i 2-pak. 

Nattsmokkene her er en del av MAM's Original-serie. Det er klassiske MAM-smokker, som har alle de detaljer, MAM er kjendt og elsket for. Smokkene er symmetriske silikonsmokker, og skjoldet er utstyrt med mange lufthuller. Smokken kan derfor ikke settes inn feil når du gir den til ditt barn om natten. Lufthullene i skjoldet sørger for, at huden ventileres og ikke bliver for fuktig. 

Selve sugedelen er fremstillet af MAM’s egen, patenterte silikon, kaldt Silk Teat, som er mykere og mer fleksibelt enn almindelig silikon. Smokken føles derfor mykere og naturlig for dit barn å suge på. Fordi silikon er et meget varmebestandig materiale, kan smokken steriliseres igjen og igjen uten å ta skade eller endre form. Silikon er det mest hygieniske og allergivenlige materiale, man kan fremstille smokker i.

Skjoldets mange lufthuller og knopper på undersiden, sikrer en god og jevn ventilasjon av huden på baksiden av smokken. På denne måten unngår du, at huden omkring munnen bliver for fuktigt og risikoen for irritasjon reduseres markant. Smokkene levers i en smart oppbevarings- og sterilisatorboks.

MAM Original smokk inkluderer:

 • 2 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Original spesielle funksjoner:
 • Nattsmokk med naturlige mineraler, som lyser i mørket
 • Modell: Original Night
 • Produsent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Nattsmokk

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.