GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS FRAKT MED KJØP AV 500 NOK - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Original Night 0-6 mnd. silikon smokker - 2 stk.

MAM

Nytt produkt

MAM Original Night – Smokker som lyser i mørket!

MAM Night er en kollektion nattsmokker fra MAM's populære model Original. Smokkene leveres i 3-pakk, á tre forskjellige smokker med hvert sitt fine nattmotiv og farve. De passer til babyer 0-6 mdr.

MAM Original er symmetriske og ortodontiske i deres utforming, med en knopp, som lyser i mørket! Den symmetriske utforming sørger for, at smokkene altid ligger korrekt i barnets munn. Den ortodontiske kvalitet for, at smokkene avlaster barnets kjeve, gane og gommer – også hvis smokken er snudd opp/ned i barnets mund.

Skjoldet er desuten utstyrt med små knopper på innersiden og har mange lufthuller. Dette gjør, at huden hele tiden tilføres luft, så den ikke hele tiden er våt. På denne måte reduseres risikoen for irritation av huden omkring munden.

Smokkens sugedel er fremstillet i MAM Silk Teat silikon, som er en mykere og mer elastisk silikon-type enn noen annen silikon på markedet. MAM Silk Teat føles derfor mer naturlig for ditt barn å suge på. Silikon er dessuten det mest allergivennlige materiale, man kan fremstille smokker av, da det er helt fritt for allergifremkaldende stoffer.

MAM Original Night smokk inkluderer:

 • 2 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Original Night spesielle funksjoner:
 • Nattsmokk med lyslagrende mineraler, som lyser i mørket
 • Modell: Original Night
 • Produsent: MAM
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.