GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Air Silikon 6+ mnd. Smokker - 2 stk.

MAM

Nytt produkt

108,50 NOK

MAM Air – den hudvennlige narresmokken.

MAM's kjendte Air smokk forhandles i pakker á 2 stk.

MAM Air er elsket av foreldre over hele verden på grund af skjoldets innovative og prisbelønnet ventilasjonsdesign, som gir maksimal lufttilførsel til huden rundt og bak skjoldet. MAM Air er markedets mest hudvennlige smokk.

Smokken er udviklet i samarbeide med barnetannleger og resultatet er et symmetrisk, sommerfuglformet skjold, som sørger for rikelig plass til nesen – også hvis smokken sitter opp ned. Den anatomisk korrekte form gjør dessuten, at skjoldet følger ansiktets form og sikrer et korrekt press mot gommer og kjeve.

Selve sugedelen er symmetrisk, og dette sikrer, at den altid ligger korrekt i munnen. MAM Air er enten fremstillet af MAM’s patenterte silikon,  Silk Teat, eller av MAM's egen produksjon av naturgummi, Natural Latex. Derfor er sugedelen ekstra myk og behagelig for ditt barn å suge på.

MAM Air smokk inkluderer:

 • 2 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Air spesielle funksjoner:
 • Ekstra hudvennlig skjold sikrer maksimal lufttilførsel til huden omkring munnen og reduserer irritasjoner markant. Utviklet i samarbeide med barnetannleger
 • Model: Air
 • Produsent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon eller Natural Latex
 • Skjold Symmetrisk skjold med ekstra store lufthull
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.