GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Mam Perfect Silikon 0-6 mnd. Smokk - 1 stk.

MAM

Nytt produkt

86,50 NOK

MAM Perfekt – når form og funksjon går opp i en høyere helhet

Under utviklingen av denne smokken er det virkelig satt fokus på detaljene. Målet har vært å skape en på én og samme tid skånsom og virkelig flott smokk. Derfor er MAM Perfekt-smokken ikke bare en smokk utført i kvalitetsmaterialer og et lekkert design - det er et praktisk formål bak hver eneste stilrene detalje.

Den patenterete sugedel, Dentoflex, er utviklet i sammarbeide med barnetannleger og spesialister i tannregulering. Dette er resultert i en smokk, som er ekstra skånsom ved barnets tannstilling. Da undersøkelser viser, at sugedelens tykkelse har stor innflytelse på utviklingen av feil tannstilling, er Perfect-smokken utstyrt med en hals, som er 60 % tynnere enn på vanlige standardsmokker. Sugedelen er fremstillet i MAM’s egen silikon, Silk Teat, som er 3 x mykere enn vanlige silikontyper, hvilket gjør den ekstra behagelig å suge på. Silikonen er selvfølgelig uten skadelige og allergifremkallende stoffer. Både materiale og form på sugedelen gir derfor en smokk, som er ytterst skånsom mot kjever, gane og tenner og ca. 4 x så fleksibel som almindelige smokker.  

Det gjennemførte design kommer også til uttryk i smokkens skjold, som er designet så det både er anatomisk formet (hvilket sikrer, at trykket fra skjoldet fordeles jevnt) samtidig med, at det er utstyrt med ekstra store lufthuller, som sikrer rikelig ventilasjon av den sensible huden omkring munden. MAM Perfect leveres med en praktisk sterilisatorboks.

MAM Perfect smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Perfect spesielle funksjoner:
 • MAM’s mest tannvennlige og skånsomme smokk
 • Modell: Perfect Night
 • Produsent: MAM
 • Alder: 0 til 6 mnd.
 • Lengde: 27 mm.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.