GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Freeflow Motiv 0-6 mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

51,00 NOK

Fri for hudirritasjon med Philips AVENT Freeflow

Denne smokk er i model Freeflow og utviklet til barn med sensitiv hud. Derfor er den særligt skånsom mot huden. Her er Freeflow-smokken i en størrelse til babyer inntil 6 måneder.

Freeflow er en av markedets beste smokker – og bestemt også en av brukerfavorittene. Smokkene er nemmlig designet, så de er så naturlige og behagelige for barnet som mulig. Dertil kommer, at de er ortodontiske i deres utformning, hvilket vil si, at de er utviklet under hensyntagen til, at barnets gommer, kjever og tunge skal belastes minst muligt av smokken.

Denne ortodontiske smokk er dessuten symmetrisk utformet, hvilket gjør, at den ikke kan vendes feil i munnen. Dermed unngår du å skulle bekymre deg om risiko for skader på tannstillingen. Sugedelen er fremstillet i silikon, som er et ytterst allergi- og rengjøringsvennlig matriale, og som er kjendt for sin høye varmetollerangse, hvilket gjør det velegnet til smokker, som steriliseres ofte.

Det symmetriske og ortodontisk korrekt formete skjoldet er designet med ekstra lufthuller og avrundet kant, dette gjør Freeflow-smokken spesielt blid mot huden. Smokken har sikkerhetsring, som er lett å rengjøre, og den leveres med en praktisk beskyttelseshette, så smokken altid er ren, når du ikke bruker den.

Philips AVENT Moderne Freeflow inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. beskyttelseshætte
Philips AVENT Moderne Freeflow særlige karakteristika:
 • Særligt skånsom mot huden: Ekstra lufthuller og myke, runde kanter
 • Model: Moderne Freeflow 
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mnd.
 • Lengde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medicinsk Silikon
 • Skjold: Symmetrisk med ekstra god luftsirkulasjon
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Motiv smokk
 • Beskyttelseshette inkludert

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.