GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Dyr 6-18 mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

51,00 NOK

Super fin motiv smokk i Philips AVENT’s velkjente, høye kvalitet.

Smokkene i Philips AVENTs dyreserie har fine dyremotiver på knoppen med matchende skjold og gripering. Her er smokkene i en størrelse, som passer til barn over 6 måneder.

Der er tale om en skånsom smokk, som gir plass til en naturlig utvikling af tannstillingen. Grunnen til dette skal finnes i det gjennomtenkte design, hvor både skjold og nippel er designet både ortodontisk og symmetrisk. Smokken kan derfor snus på hode uten, at du skal bekymre deg om noe – den er like skånsom. Det ortodontiske design er din garanti for, at smokken har den riktige passform til barnets munn.

Sugedelen er fremstillet i allergivennlig Medisinsk silikon og er derfor helt uten smak og –lukt. Silikon har en høy varmetoleranse, derfor tar smokken ikke skade av de mange steriliseringer/skoldninger, som en spedbarnssmokk naturligvis vil bli utsatt for.

Selve skjoldet har utskåret plass til nesen, og det er utstyrt med store lufthuller, som sammen med utformingen er med til å sikre god ventilasjon av huden omkring munnen. Smokken er utstyrt med en smart klik-hette, som gjør det lett å holde sugedelen steril, når den fx er medbragt som reservesmokk på tur.

Philips AVENT Dyr inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips AVENT Dyr særlige karakteristika:
 • Ortodontisk kvalitetssmokk med de fineste dyremotiver
 • Modell: Dyr
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mnd.
 • Lengde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel matriale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Ortodontisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Beskyttelseshette medfølger
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.