GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Freeflow Motiv 6-18 mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

41,00 NOK

Freeflow-smokken er særligt mild mot ditt barns hud

Her er det snakk om en virkelig gjennomarbeidet smokk. Denne Freeflow-smokk fra Philips AVENT er ikke bare lekker å se på og holde i, med sitt klassiske design, er den er også gjennomtænkt til minste detalje.

Moderne Freeflow fra Philips AVENT er både symmetrisk og ortodontisk i sin formgivning. Smokken bidrar til en naturlig udvikling af barnets tannstilling, kjever og gane, samtidig med, at den symmetriske form gjør, at smokken ikke kan vende feil i barnets munn. Sugedelen er i allergivennlig silikon. Da denne samtidig er uten lukt og smak, gir den myke silikonen en komfortabel og beroligene fornemmelse for ditt barn.

Selve skjoldet er også symmetrisk og ortodontisk designet, så presset fordeles så jevnt som muligt. For å sikre, at det kommer luft til den sensitive huden omkring munnen er skjoldet dessuten utrustet med 6 lufthuller, og de runde kantene sørger for, at huden ikke irriteres unødig. Smokken er utstyrt med sikkerhetsring. Til smokken hører en beskyttelseskappe, som hindrer smokken i å bli skitten, når den ikke er i bruk.

Philips AVENT Moderne Freeflow inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips AVENT Moderne Freeflow særlige karakteristika:
 • Særlig skånsom mot huden: Ekstra lufthuller og myke, runde kanter
 • Model: Moderne Freeflow
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: +6 mnd.
 • Lengde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Symmetrisk med ekstra god luftsirkulasjon
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Beskyttelseshette inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.