GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT I Love 6-18 mnd. Silikon Smokk 1 stk.

Philips Avent

SCF172/70

Nytt produkt

51,00 NOK

I Love… Smokker!

Philips AVENTs I Love-smokker er i den velkjente, høye kvalitet, som brandet er elsket for i hele verden. Smokken passer til barn over 6 måneder.

Philips AVENT smokker er ortodontiske og symmetriske smokker, som på én og samme tid er skånsomme mot kjever, gane og tannstilling for å bevare en naturlig utvikling av disse, og på samme tid er sugedelen symmetrisk i sitt design. Mange barn liker denne form og finner en naturlig trygghet i den, da den minner litt om et bryst.

Alle smokker fra Philips AVENT har en sugedel i silikon, som gjør dem både allergivenlige og rengjøringsvennlige, og da de samtidig er myke og uten lukt, vil de aller fleste barn med glede bruke dem.

Skjoldet er ortodontisk formet, hvilket betyr, at det er ytterst skånsomt mot barnets gommer og kjeve. Det er desuden monteret med en praktisk gripering. Til smokken hører en kappe med snaplås, som holder smokken fri for urenheter frem til den skal brukes.  Både smokker og beskyttelseskapper fra Philips AVENT er beregnet til å tåle alle former for sterilisasjon.

Philips Avent I Love inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips Avent I Love karakteristika:
 • Ortodontisk kvalitetssmokk med søte motiver
 • Model: I Love
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: +6 mdr.
 • Lengde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Ortodontisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Beskyttelseshette inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.