GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Night 6-18 mnd. Silikon Nattsmokker 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

41,00 NOK

Nattsmokker – for en bedre nattesøvn til deg og ditt barn

Nattsmokken fra Philips AVENT er designet med en unik selvlysende sikkerhetsring. Griperingen lyser i mørket, når du har utsatt sutten for lys, før den lille guldklumpen går til ro.

Philips AVENTs Nattsmokk er en ortodontisk smokk, hvilket vil si, at den er designet til at være skånsom mot barnets gommer, munnhule og tannstilling. Da smokken samtidigt er symmetrisk, behøver du ikke bekymre deg om, smokken er snudd op eller ned, når ditt barn får den i munnen igjen etter at ha tatt den i mørket. 

Den symmetriske sugedel er fremstillet af Medisinsk silikon, og den er derfor både lukt- og smaksneutral. Silikon er dessuten et ytterst allergivennligt og hygienisk materiale, som pga. materialets høje varmetolerance er utroligt let at rengøre.

Skjoldet er ortodontisk formet, hvilket vil sige, at det fordeler presset mod kæbe og gummer så skånsomt som muligt. Derudover sørger de store lufthuller i skjoldet for, at huden bagved sutten bliver godt ventileret. Natsutten leveres med en hygiejnisk beskyttelseshætte, som holder sutten ren, når den ikke er i brug.

Philips AVENT Night smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips AVENT Night smokk særlige karakteristika:
 • Natsmokk som lyser i mørket
 • Model: Night
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: +6 mnd.
 • Lengde: 29 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Ortodontisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkejndelse: EN 1400
 • Beskyttelseshette inkludert
 • Natsmokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.