GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

BabyNova Latex str. 2 Symmetrisk Smokk - 1 stk.

Baby Nova

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

31,50 NOK

Symmetrisk smokk med sugedel i naturlig latex

Den symmetriske smokk er en klassisk smokk, som har vært benyttet i mange år. Her finner du den i BabyNovas ekstraordinært gode kvalitet.

Den store fordel ved den symmetriske smokk er, at den altid ligger korrekt i munnen. Derfor kan barnet fritt leke med smokken og ta den ut og sette den inn i munnen igjen, uten at du skal bekjymre deg om, den sitter riktig – denne smokk kan ikke sitte feil.

Smokken er dessuten udformet, så den er skånsom mot barnets tannsett, kjever og gane. Sugedelen er flatt dråpeformet, noe som gir bedre plass til tungen og minsker presset mot ganen. Naturgummien eller latexen, som sugedelen er fremstillet av  er mykt og behageligt for barnet – og etter at de første tenner er kommet frem minsker det slitsterke materiale risikoen for punktering av sugedelen.

Skjoldet er symmetrisk og sommerfuglformet, noe som sikrer en god passform og god plass til nesen. Det er utstyrt med lufthuller, så huden under smokken kan puste.

BabyNova Symmetrisk smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. gratis gravering
BabyNova Symmetrisk smokk spesielle funksjoner:
 • En klassisk smokk, som ikke kan sitte feil i munnen
 • Modell: Symmetrisk
 • Produsent: BabyNova
 • Alder: +6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Latex
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Smokk med navn

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Baby Nova

BabyNova er en tysk smokkprodusent. Produksjonen foregår i Tyskland, og produktene er av eksteraordinær høy kvalitet. Når du kjøper en smokk fra BabyNova kan du være 100% sikker på at den er fremstilt av de aller beste materialene.

SunneSmokker fører BabyNovas smokker i silikon og naturgummi. BabyNova anvender medisinsk silikon til deres silikonsmokker.

Alle BabyNovas smokker kan inngraveres med navn eller en valgfri tekst.

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kalles, er et helt igjennom et naturlig materiale uten tilsettningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitreet og har en lett gjenkjennelig gulbrun farge.

Latex er mer elastisk enn silikon, hvilket gjør det mer bitefast og derfor mer motstandsdyktig for spisse melketenner. Det er derfor et velegnet materiale, til barn, som biter i smokken. Latex eldes og nedbrytes raskere enn silikon, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt. 

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter