GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Translucent 0-6 mnd. Silikon Smokk 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

41,00 NOK

Lekker smokk i transparange farger og kvalitetsdesign

Philips AVENTs serie af transparange smokker er utført i de beste kvalitetsmaterialer og har alle et lekkert og stilrent utseende.

Der er tale om en klassisk, symmetrisk og sammenklappelig smokk, som på grunn av sitt ortodontiske design er ekstra skånsom for barnets gommer, gane og tenner. På grunn av det gjennomtenkte design reduserer smokken risikoen for utvikling av feil på tannstillingen. Smokken er til barn inntil 6 måneder, og skjoldet er ligesom niplen symmetrisk. Derfor vil der være rikelig plass til nesen – uansett om smokken er snudd op eller ned.

Philips AVENT har valgt å lage alle deres smokker i silikon på grund af materialets mange fortreffeligheter. Heriblandt kan især fremheves at smokken gir en trygg og komfortabel sugeoplevelse, da det er mykt, lukt- og smagsfritt. Valget av silikon gjør dessuden smokken mer holdbar og hygieinisk, da silikone på grund af sin høye varmetolleranse ikke nedslites før tiden ved hyppig sterilisering.

Smokken er utstyrt med store lufthuller for en god ventilation av huden, samt en praktisk sikkerhetsring. Det medfølger en hygienisk beskyttelseshette, som holder sugedelen ren, når den ikke benyttes.

Philips AVENT Transparant inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips AVENT Transparent særlige karakteristika:
 • Symmetrisk smokk i transparengt design med et lekkert stilrent utseende
 • Modell: Translucent
 • Produsent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 6 mnd.
 • Lengde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Symmetrisk
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjendelse: EN 1400
 • Beskyttelseshette inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.