GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Perfect Night 0-6 mnd. Silikon Nattsmokk - 1 stk.

MAM

Nytt produkt

86,50 NOK

MAM Perfect smokken fås nå også som nattsmokk!

Kjennetegnende for denne lille, lekre Perfect smokken er, at den – ved siden av å være i besittelse av alle de kvaliteter, som kjennetegner den populære MAM Perfect smokk, er utstyrt med en selvlysende knopp. Fordi knoppen har lyslagrende mineraler, vil den lyse opp om natten, når du bare har husket å utsette den for lys før dere går til ro.

Perfect-serien er utviklet i samarbeide med førende eksperter på området innen for tannstilling og kjevepleje. Sugedelen er ekstra flat og tynn, dette avlaster trykket mod gommer og kjeve og reduserer risikoen for feil tannstilling. Sugedelen er videre fremstillet i ultramyk silikon, som ikke bare gjør smokken mer skånsom og fleksibel, men som også gir barnet ditt en mere trygg og behagelig følelse.

Skjoldet er ustyrt med store luftkanaler, som sørger for en god ventilasjon av huden bak smokken, hvorfor irritasjon av den sensitive hud mindskes. MAM Perfect Night er 100% fri for BPA, PVC og ptalater og leveres i en praktisk smokkeboks.

MAM Perfect Night smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Perfect Night spesielle funksjoner:
 • Natsmokk med lyslagrende mineraler, som lyser i mørket
 • MAM’s mest tannvennlige og skånsomme smokk med den spesialutviklede sugedel, Dentoflex
 • Model: Perfect Night
 • Producent: MAM
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikon 
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Natsmokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.