GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Mini 0-2 mnd. Silikon Smokk - 1 stk.

Philips Avent

Nytt produkt

41,00 NOK

Lækre små smokker til nyfødte babyer

Philips AVENTs Mini-smokker er smokker designet til de nyfødte babyer. De finnes i klassiske, sarte babyfarger med et lekkert transparang letvæktsskjold. smokkene er ekstra små i størrelsen, så det er plass til nesen hos selv de allerminste ansikter.

Sugedelen er i silikon, som er et særdeles velegnet materiale til spedbarnssmokker. Dette skyldes, at nyfødte har et svakere immunsystem enn eldre babyer, og det derfor er ekstra viktig med en høy hygiene. Smokker laget af silikon, tar ikke skade av de mange steriliseringer, som spedbarnssmokker naturligvis blir utsatt for.

Skjoldet er lettvekts, symmetrisk og utstyrt med store lufthuller for å sikre en god ventilasjon av din babys sarte hud. Smokken er monteret med en sikkerhetsring og leveres dessuten

Philips AVENT Mini smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. beskyttelseshette
Philips AVENT Mini smokk særlige karakteristika:
 • En symmetrisk lettvektssmokk designet til nyfødte – ekstra liten og lett i størrelsen
 • Modell: Symmetrisk
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 0 til 2 mnd.
 • Lengde: 25 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Medisinsk Silikon
 • Skjold: Symmetrisk, lettvektsskjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Motiv smokk
 • Beskyttelseshette inkludert

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.