GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Start Silikon 0-2 mnd. Smokk - 1 stk.

MAM

Nytt produkt

58,50 NOK

Smokken til nyfødte babyer - Mam start

MAM Start er designet spesielt til spedbarn inntil 2 måneder. Smokken er derfor ekstra liten i størrelsen.

MAM Start er en symmetrisk smokk, som gjør, at den ikke kan sitte feil i munnen. Smokken er ortodontisk utformet, hvilket gjør, at smokken har en anatomisk korrekt passform.

Sugedelen er designet, så den altid ligger korrekt i munnen. Den er flat og med ventil, som sikrer plass til tunge og gane og mindsker presset på gommer og kjever for at redusere utviklingen av feil tannstilling. Sugedelen er dessuten fremstillet av MAM’s patenterete og allergivennlige Silk Teat silikon, som er den mykeste silikon på markedet. Denne silikone er tre gange blødere end almindelig silikone, hvilket gør den virkelig behagelig at sutte på. Silikonen, som denne smokken er laget av, er et virkelig velegnet sugemateriale mens babyene er helt små, og smokkene skal steriliseres ofte.

Skjoldet er spesialudviklet til å passe til det lille spedbarns ansigt. Sommerfuglformen er ikke bare en æstetisk fornøyelse: Pga. de store lufthuller og den knoppede bakside, sikres en jevn luftgjennomstrømning, som gjør skjoldet særlig skånsomt mot den følsomme babyhuden.

MAM Start smokk inkluderer:

 • 1 stk. smokk
 • 1 stk. sterilisatoren boks
MAM Start spesielle funksjoner:
 • Ekstra lille smokk - utviklet til spedbarn og for tidlig fødte (0-2 mdr.)
 • Modell: Start
 • Produsent: MAM
 • Alder: 0 til 2 mdr.
 • Lengde: 27 mm.
 • Type: Symmetrisk
 • Sugedel materiale: Silk Teat Silikon
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Godkjennelse: EN 1400
 • Sterilisatoren boks inkludert
 • Motiv smokk

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM. 

MAM SkinSoft Silikon

MAM SkinSoft silikon er MAM’s egen, spesialutviklete silikon. Denne silikontype er 3 x mykere enn almidelig silikon, og den er derfor mere skånsom, myk og behagelig å suge på. Overflaten på MAM SkinSoft er fløilsbløt, skittsavvisende og klistrer ikke, noe som bidrar til å gi ditt barn en trygg og naturlig følelse.

Silikon er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tar skade av de mange steriliseringer, som smokker utsettes for i løpet av deres levetid. Det er særdeles velegnet til spedbarnssmokker, fordi spedbarn ennå ikke har et fullt utviklet immunsystem og det derfor er særligt viktig at smokkene steriliseres ofte.