GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Philips AVENT Freeflow Plain 0-6 mnd. Silikon Smokk 1 stk.

Philips Avent

SCF178/25-26

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

44,00 NOK

Symmetriske, ortodontiske og hudvennlige Freeflow-smokker

Philips AVENT’s Freeflow-serie er en kolleksjon af helt igennom fremragende smokker. Smokken her er str. 0 til 6 måneder med sugedel i silikon.

Freeflow-smokkene otodontiske og symmetriske i deres utformning, hvilket sikrer en naturlig utvikling av ditt barns gommer – også hvis smokken skulle snu seg omvent i munden. Designet er klassisk, elegant og smokken kan inngraveres med navn eller en søt tekst, hvis du ønsker det. Inngravering er gratis.

Selve sugedelen er laget lukt- og smagsfri silikon. Silikon er et produkt, som gjør det lett for deg å holde en god hygieine, fordi det ikke klistrer og er lettvint å rengøre. Silikon kan tåle relativt mye varme, derfor bliver det ikke skadet av hyppige steriliseringer.

Skjoldet er symmetrisk og ortodontisk, og de bløte runde kantene gjør det ekstra skånsomt og behagelig for ditt barn å bruke smokken. Freeflow er dessuten udstyrt med ekstra lufthuller for at luften fritt kan trenge inn til den sarte og utsatte hud bak smokken. Med smokken følger dessuten en praktisk beskyttelseshette, som sikrer, at den steriliserte smokk stadig er ren, når den skal i bruk.

Philips AVENT særlige karakteristika:

  • Særlig skånsom mot huden: Ekstra lufthuller og bløte, runde kanter
  • Modell: Freeflow
  • Produsent: Philips AVENT
  • Alder: 0 til 6 mdr.
  • Type: Symmetrisk
  • Sugedel materiale: Fødevarekvalifiseret Silikon
  • Skjold: Symmetrisk med ekstra god luftsirkulasjon
  • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
  • Godkjennelse: EN 1400
  • Smokk med navn

Symmetrisk form

Den symmetriske smokk er den klassiske smokk, som har vært benyttet i mange år. Den store fordelen med denne smokken er, at den altid ligger korrekt i munnen, fordi den ikke kan vendes feil. De symmetriske smokker – eller sommerfuglsmokker, som de også kalles – er slitesterke og sugedelen minner om en mammas bryst. Sugedelen er dråpeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smalere i høyden enn i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tenner, gane og kjeve sammenlignet med runde smokker.

Skjoldet buer lett, så det følger ansigtets kontur for å fordele presset fra smokken mest mulig. Det er utstyrt med lufthuller, som sikrer, at huden i område blir mindre fugtig, og minimerer derfor risikoen for hudirritasjon i dette området.

Philips Avent

Målet bak Philips AVENTs produkter er å skape de beste produktene i verden. For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, men de skal også gjøre det enkelt og sikkert å fremme en sunnere helse. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjonen brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

Vi i Sunnesmokker forhandler en rekke flotte produkter fra Philips AVENT i vår butikk. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokkene og tilbehør til dem. I tillegg kan du bla. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbokser og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter