GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

MAM Pod Smokkeboks - 1 stk.

MAM

Nytt produkt

124,00 NOK

MAM Pod – pustbar smokkboks.

Smukkeboksen fra MAM er designet for å gøre livet som foreldre til et smokkebarn litt lettere. boksen lukkes med en glidlås. På denne måten oppbevares smokkene trygt og sikkert - beskyttet mot skitt, sand og sollys, når man ikke bruker dem. Boksen holder også orden på smokkene  når dere er på farten. Smokkeboksen er  en bra oppbevaringsløsning til barnehagen, da smokkene holder seg rene og man vet hvor de er.

Smokkeboksene er pustbare, så du kan putte de rene smokker i boksen, uten at det oppstår kondens.

Smokkeboksen er dessuten utstyrt med en praktisk velcrohank, som gjør det lett å  fastgjøre den på barnevognen eller stellebaggen, når dere  er på tur.

MAM Podden har plass  til 2 stk. smokker.

MAM Pod smokkeboks inneholder:

  • 1 stk. smokkeboks
MAM Pod smokkeboks spesielle funksjoner:
  • Praktisk, vaskbar og pustende smokkeboks med velcrohank
  • Modell: Pod
  • Produsent: MAM
  • Alder: Fra 0 mdr.
  • Bruk: Hygienisk lagring av 2 stk. rene smokker
  • 100 % fri for BPA
  • Godkjennelse: EN 71-3

MAM

MAM er den markedsførende produsent av smokker og babyartikler både globalt og i flere europeiske land – herunder også i Norge. Og det er med god grund. Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for opfattelsen av begrepet smokk.

Smokkne produseres ut fra en filosofi om, at foreldre ikke skal velge mellem æstetik og funksjon. MAM’s smokker er derfor ikke bare nyskapene i deres æstetiske uttrykk. Smokkene er utviklet i et samarbeide mellom førende designere, eksperter innenfor tannregulering, forskere, tannleger og – selvfølgelig – foreldre.At MAM’s smokker er innovasjon og design i serklasse understrekes av de mange priser, som det østrigske firma har vunnet, siden den første smokk ble solgt i 1976.

Alle MAM’s smokker er symmetriske i formen. SunneSmokker forhandler flg. modeller av MAM smokker: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. For uten dette forhandler vi forskjellige must-have-tilbehør til smokker og antikolikk-tåteflasker fra MAM.