GARANTERT BPA-FRIE PRODUKTER - GRATIS GRAVERING FOR SMOKKER
← Tilbake

Barselsgave 4 - Control

Paciboo & Philips Avent

Nytt produkt

Skrive navn på smokken

loader

262,50 NOK

Barselspakke 4 - Styr på smokken

Hold styr på smokken i barnehagen, på tur og om natten med Barselspakke 4.

Pakken inneholder følgende:


Paciboo plysj smokkeholder:

Paciboo kosebamse gir en trygghet, og holder smokken i munnen på barnet mens det sover. Det plysjede materialet fanger opp de kjente luktene og gir trygghet til barnet når det kommer vekk fra de vante rammene.
Paciboos smokkholder er montert med en fleksibel gummiring som kan trekkes over smokken og dermed sørge for at smokken ikke forsvinner. Samtidig gir Paciboo litt tyngde til smokken mens barnet sover, så smokken ikke faller så lett ut av munnen på barnet.

Philips Avent Freeflow med navn:

Philips Avent Freeflow smokken er en symmetrisk smokk med ekstra luftehuller i skjoldet for den sensitive huden omkring munnen.
Det følger også med en gratis gravering på smokken, så man kan skrive barnets navn på smokken, slik at smokken ikke blir forvekslet med et annet barns smokk.

Philips Avent Freeflow natsmokk:

Nattsmokker utmerker seg ved deres evne til å lyse i mørket, og har dermed den praktiske funksjonen at både bat og foreldre lettere kan finne smokken i mørket hvis den skulle bli borte i løpet av natten.
Philips Avent nattsmokken er montert med en selvlysende rung som dempet lyser opp i mørke og fungerer ellers som en vanlig Philips Avent Freeflow smokk.


Barselespakke 4 inneholder:

  • 1 stk. Paciboo plysj smokkeholder.
  • 1 stk. Philips Avent Freeflow smokk med navn
  • 1 stk. Philips Avent Freeflow natsmokk
  • 1 stk. Gratis inngravering

Paciboo & Philips Avent


Paciboo:

Paciboo er innovativt dansk design, når det er bedst!  Produkterne er drevet af et ønske om at give børn tryghed og ro, samtidig med at de skal løse udfordringen med sutter, der falder ud af munden i tide og utide.

Sutteholderne forener de bedste funktioner fra to højt skattede produkter: den klassiske sutteklud og den praktiske suttekæde.

De lækre, plyssede sutteholdere er designet af danske Stephanie MacPherson, mor til to.

Paciboo er designet til Stephanies egne børn, og derfor har hun udvalgt de absolut bedste materialer til sutteholderne. Alle Paciboo’s plysdyr er derfor fri for BPA, PVC og phthalater. Ringen, der fæstner sut og sutteholder er af medicinsk silikone.

Paciboo tåler både hånd- og maskinvask.


Philips Avent:

Målet bak Philips AVENTs produkter er, å skape de beste produkter i verden. For å oppfylle dette mål skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, de skal gjøre det lett, enkelt og sikkert å få et sunnere helbred. Derfor er Philips AVENT inspirert av naturen, og denne inspirasjon brukes til å utvikle innovative løsninger som fremmer ditt barns velvære.

SunneSmokker forhandler en rekke lekre produkter fra Philips AVENT i vår shop. Vi tilbyr selvfølgelig de populære smokker og tilbehør til smokker. Dessuten kan du bl.a. finne Philips AVENT’s innovative antikolikk-tåteflasker, brystpumper, drikkekopper, oppbevaringsbegre og mye mer.

Medisinsk silikon – uten skadelige tilsettningsstoffer:

Medicinsk silikone er den reneste silikontype på markedet.

Silikon er et kjemisk fremstillet produkt, og det er derfor uten skadelige tilsettningsstoffer. Silikon er det mest allergivennlige materiale på markedet. Felles for alle silikonsmokker er, at de er  gjennomsigtige og litt hardere enn latex.

Fordelen med smokker med silikonnippel er, at de er utroligt lette å rengjøre og holde fri for bakterier. Silikon er et glatt materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrekker det ikke unødig skitt. Det er desuden et ytterst varmebestandig materiale, og du kan sterilisere/skolde smokkene igjen og igjen og igen, uten at silikonen tar skade.

Silikon er et særdeles velegnet materiale til spedbarn, da immunsystemet ennå ikke er fullt utviklet, og det er derfor særligt vigtig å holde en høy hygieine.

Etter å lagre tilpassede produktet, husk å legge den til handlekurven.

loader

* Obligatoriske felter